Zoek
Sluit dit zoekvak.

RVV verkeersborden

Wanneer je start met oefenen voor het theorie examen komt er een hoop op je af. Een van de grootste uitdagingen is het leren van alle verkeersborden RVV. Er zijn tientallen verkeersborden die je moet leren herkennen, welke allemaal zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Dit maakt het gelukkig een stuk makkelijker.

Verkeersborden RVV 1990

Het RVV (Reglement verkeersregels en verkeerstekens) bestaat al sinds 1990, en zorgt ervoor dat de verkeersregels en verkeerstekens worden geregistreerd die in Nederland van toepassing zijn. Dit betekent dat er tussentijds aanpassingen worden verricht in de RVV borden. 

Het RVV is binnen de EU van kracht, wat er voor zorgt dat iemand met het Nederlands rijbewijs binnen Europa veilig deel zal nemen aan het verkeer, ongeacht welke borden in het verkeer worden gezien.

Het RVV is een uitgebreid reglement waar alle verkeersborden te vinden zijn. Ook kun je elk verkeersbord terug vinden, en in welke series deze te vinden zijn. 

De RVV bebording leren

Het is natuurlijk belangrijk dat je goed voorbereid naar je auto theorie-examen gaat. Hier bij Snelslagen.nl kun je dan ook alle RVV borden terugvinden en zo verkeersborden oefenen. Snelslagen.nl is een theorie-platform waar je alle onderwerpen kunt bestuderen die voorkomen in het theorie-examen, zo ook de verschillende RVV verkeersborden. Het kennen van de verschillende borden verkeer garandeert dat je veilig de weg op kan.

Met meer dan 1000 vragen kun je er zeker van zijn dat je alle stof onder de knie krijgt, en in een keer kunt slagen. Dit zal je uiteindelijk een hoop tijd en geld besparen, en ervoor zorgen dat je direct door kan voor het praktijkexamen!

Meer verkeersborden:

Jenny
Jenny

Mijn naam is Jenny en ik schrijf met veel plezier voor Snelslagen.nl! Ik heb jarenlang als rijinstructrice gewerkt en ben nu vooral bezig mensen te helpen hun theorie examens te halen. Hulp nodig? Neem contact op of bekijk één van onze cursussen!

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!