Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Indien je een vraag hebt raden we je aan eerst eens te kijken bij de veel gestelde vragen. De veel gestelde vragen pagina is in te zien middels het tabje boven aan deze pagina. Staat jou vraag er niet bij? Laat het ons dan weten middels het contact formulier aan de rechter zijde.

Onderstaand tref je ons email
support@verkeersborden.nu

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang is een theorie certificaat geldig?
  Een theorie certificaat van het CBR voor de auto, motor en bromfiets is 1,5 jaar geldig.
  Heeft het CBR altijd dezelfde theorie examens?
  Nee. Het CBR werkt met verschillende theorie examens. De kans is dus klein dat je bij een herkansing precies dezelfde vragen zult krijgen.
  Zijn de oefen examens van Snelslagen.nl hetzelfde als de theorie examens van het CBR?
  Hoewel ze er erg veel op lijken, is de kans klein dat je precies dezelfde vragen krijgt op het CBR theorie examen. De omstandigheden zoals bladeren door de vragen, vragen markeren en de totale tijd die je hebt voor het theorie examen zijn wel precies hetzelfde als bij het CBR.
  Als ik alleen de oefen examens maak, haal ik dan mijn CBR theorie examen?
  Dat zou kunnen, maar heel waarschijnlijk is het niet. Wij raden iedereen aan, om ook goed het gratis online theorieboek voor de auto, motor of bromfiets te leren. Nadat je dat goed geleerd hebt, kan je gebruik maken van een gratis oefenexamen via Snelslagen.nl. Die zijn op eenzelfde manier samengesteld als bij het CBR. Dat wil zeggen dat je bij een theorie examen voor de auto eerst 25 reactievragen krijgt, daarna 30 theorievragen en tot slot nog 10 inzichtvragen. Bij het theorie examen voor de motor en bromfiets krijg je 50 theorievragen, net als bij het CBR. Wil je meer dan 1 theorie examen oefenen? Kijk dan eens naar de online theoriecursussen die Snelslagen.nl aanbiedt.
  Als ik de theorie leer op Snelslagen.nl, is dit genoeg voor het CBR examen?
  Voor sommige mensen is dit voldoende. Wij raden iedereen wel aan om ook te oefenen met oefenexamens. Via Snelslagen.nl is het eerste theorie examen voor de auto, motor of bromfiets gratis. Als je jezelf nog beter wil voorbereiden, kan je een van de online theoriecursussen aanschaffen. Daarmee vergroot je de kans om te slagen voor het CBR theorie examen en om weer een stap dichterbij het rijbewijs te zijn.
  Zijn de oefen examens op Snelslagen.nl van dit jaar?
  Snelslagen.nl werkt continu aan het doorontwikkelen van de theorie en theorie examens voor de auto, motor en bromfiets op "Snelslagen.nl/app". Daarbij worden veranderingen van verkeersregels direct bijgewerkt op Snelslagen.nl.
  Is de oefen theorie van Snelslagen.nl actueel?
  Ja. Het team van Snelslagen.nl is altijd bezig om de theorie op de site actueel te houden.
  Wat kan ik nog meer doen om te leren voor mijn CBR theorie examen?
  Via Snelslagen.nl kan je gebruik maken van het "Auto theorieboek" en van diverse "online autotheorie cursussen", "online motortheorie cursussen" en "online bromfietstheorie cursussen". Voor slechts 24,99 euro heb jij de meeste uitgebreide online theoriecursus en kan jij alle oefenexamens maken en daarbij kan je ook gebruik maken van het "online theorieboek van de auto, motor of bromfiets".
  Wat is de online theoriecursus van Snelslagen.nl?
  De"online theoriecursus voor de auto, motor en bromfiets (scooter)" is een online theoriepakket waarbij je gemakkelijk en snel theorie kunt leren voor je theorie examen bij het CBR. Je krijgt een digitaal theorieboek met hoofdstukken over alle verkeerstheorie en vele oefenexamens, waarbij je naderhand te zien krijgt welke vragen je goed en fout beantwoord hebt, waarom je die vragen goed of fout hebt en welke theoriehoofdstukken je goed en minder goed kent, op basis van de online theorie examens. Bovendien zien de theorie examens er ongeveer net zo uit als bij het CBR en heb je evenveel tijd per soort vraag. Mocht je de eerste keer zakken, kan je via Snelslagen.nl gewoon gebruik blijven maken van de door jou aangekochte theoriecursus, zodat je jezelf nog beter kan voorbereiden voor de herkansing.
  Hoe kan ik het meest uitgebreide online theoriepakket van 24,99 euro aanschaffen?
  Simpel. Bekijk onze pagina met de "online theoriecursus". Daar vind je alle informatie over de verschillende online theoriecursussen voor de auto, motor en bromfiets en over hoe je deze via Snelslagen.nl snel, eenvoudig en veilig kan aanschaffen.
  Waar kan ik het gratis theorie examen vinden?
  Als je inlogt in jouw account op"Snelslagen.nl/app", kun je direct beginnen met het leren van de theorie en het oefenen van een gratis theorie examen. Wil je je nog beter voorbereiden op het theorie examen bij het CBR? Schaf dan een van de theoriepakketten aan. Dan kan makkelijk door in jouw account op "Snelslagen.nl/app" te klikken op 'Opwaarderen'. Kies vervolgens het voor jou meest geschikte aanbod van theorie examens.
  Ik kan maar 1 theorie examen voor de auto, motor of bromfiets oefenen. Wat nu?
  Je kunt maar één gratis examen maken. Wil je toch meer oefenen? Bekijk dan ons aanbod van online theoriecursussen voor de auto, motor en bromfiets in jouw account op "Snelslagen.nl/app".
  Hoe lang zijn de aangekochte theoriepakketten geldig?
  Momenteel zijn de theoriepakketten die je aankoopt via "Snelslagen.nl/app" 1 jaar geldig. Je kan er dus een heel jaar gebruik van maken. Je schaft ze wel onder je eigen naar aan en het is dus niet toegestaan om jouw aankoop te delen met anderen. Snelslagen.nl controleert hier regelmatig op en misbruik zal worden bestraft volgens copyright wetgeving.
  Ik heb geen mail ontvangen. Hoe kan dat?
  Dan is de mail in je spamfilter terechtgekomen. Verplaats de mail van je spambox naar je gewone inbox en je kunt verder.
  Hoe kan ik mezelf inschrijven voor een theorie examen bij het CBR?
  Dat kan bij het CBR, via de volgende link.
  Hoe kan het dat Snelslagen.nl de theorie en een theorie examen gratis aanbiedt en dat de theoriepakketten relatief goedkoop zijn?
  Veel sites verdienen veel geld aan de verkoop van dure (online) theoriepakketten en veel rijscholen profiteren daar ook van door de pakketten voor veel geld door te verkopen aan hun leerlingen. Daardoor betaal jij vaak meer geld voor het oefenen van theorie en theorie examens dan nodig is. Snelslagen.nl vindt haar prijzen meer marktconform en ook realistischer. Wij willen het rijbewijsplatform zijn waar iedereen die een rijbewijs wilt halen voor de auto, motor of bromfiets, terecht kan voor het vinden van de juiste rijschool en voor het behalen van het theorie examen voor een betaalbare en realistische prijs.
  Kan in aangeschafte producten retourneren?
  Het is niet mogelijk om online aangeschafte theoriepakketten van Snelslagen.nl te retourneren. Dat geldt zowel voor online theorie oefenexamens die zijn aangeschaft via de website als via de Apple Store. Indien je niet tevreden bent, kan je via het contactformulier contact opnemen met Snelslagen.nl. In dat geval zal Snelslagen.nl trachten een passende oplossing te vinden voor beide partijen. Voor het Autotheorie boek geldt een afwijkende retourprocedure:
  • Je retourneert binnen de zichttermijn. Voor het Auto theorie boek geldt een termijn van 14 dagen. De zichttermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt;
  • Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk) en is ongebruikt (geen gebruiksschade);
  • Retourneren is gratis.
  Wat kan ik als rijschoolhouder met een account op Snelslagen.nl?
  Als u een account hebt aangemaakt via Snelslagen.nl (klik op ‘Ik ben eigenaar van deze rijschool’) en bent ingelogd, kunt onder het kopje 'Rijschoolhouders' diverse zaken regelen die voor u als rijschoolhouder van belang zijn. Hieronder vindt u de diverse opties.
  • Mijn account: Hier kunt u uw persoonlijke gegevens up-to-date houden en uw wachtwoord wijzigen.
  • Mijn leerlingen: Hier kunt u leerlingen toevoegen, beheren en uitnodigen voor het schrijven van een review. Ook kunt u hen korting geven op de online theoriecursus van Snelslagen.nl.
  • Werf meer reviews: Voeg leerlingen toe en nodig hen uit om een review te schrijven of vraag al toegevoegde leerlingen om dit te doen.
  • Rijschool wijzigen: Geef aan welke diensten uw rijschool aanbiedt, vul uw websiteadres in en geef aan hoeveel een les bij u kost. Zo hebben bezoekers nog meer informatie over uw rijschool, waardoor zij een betere keuze kunnen maken voor de rijschool die het beste bij hen past.
  • HTML embed: Op deze pagina staan HTML codes die u toevoegt aan uw eigen website, waardoor u daar uw actuele slagingspercentage en/of reviewcijfer toont.
  • Reviews bekijken: Vind alle reviews die over uw rijschool zijn geschreven en reageer eventueel op reviews.
  Hoe bestel ik het Auto Theorieboek van Snelslagen.nl?
  Dan kan makkelijk en snel via de "webshop". Na het invullen van jouw gegevens en betaling via iDeal, verstuurt Snelslagen.nl direct het Autotheorie boek. Deze ontvang je binnen 1-2 werkdagen in de brievenbus. Met het theorieboek, leer je in 25 hoofdstukken de theorie en krijg je inzicht in de kennis die je nodig hebt voor het CBR autotheorie examen.