Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn CBR

CBR-theorie examen aanvragen? Je kunt online zelf al je CBR-zaken makkelijk regelen door gebruik te maken van “Mijn CBR”. Hier kun je de vele diensten van het CBR  raadplegen zoals het reserveren van een theorie-examen of het aanvragen van mijn CBR-gezondheidsverklaring. En ook zie je bij mijn CBR direct het resultaat van het theorie-examen.

Wat is mijn CBR NL?

Mijn CBR NL is onderdeel van het CBR, en zorgt ervoor dat je snel een aanvraag kunt doen voor het theorie-examen. Het CBR besluit namelijk wanneer jij het theorie-examen mag afnemen.

Je kunt op mijn CBR terecht voor alle soorten theorie-examens; zowel voor het autotheorie-examen als scooter en motor. Ook kun je op mijn CBR aangeven bij welke rijschool je het praktijk gedeelte wilt ondergaan. Voordat je hier mee verder mag, zul je eerst een gezondheidsverklaring moeten insturen. Dit geeft aan dat je medisch goed bent gekeurd om een voertuig te kunnen besturen.

Mijn CBR inloggen met DigiD

Je kunt makkelijk op mijn CBR inloggen door middel van jouw DigiD. Je krijgt vervolgens een unieke login die alleen voor jou is. Je kunt na het inloggen het CBR-theorie examen aanvragen. Zorg er alleen voor dat je alle theorie kent voordat je dit doet.

Heb je nog geen DigiD? Deze kun je aanvragen op DigiD.nl door middel van jouw burgerservicenummer. Met het DigiD kun je heel veel overheidszaken online regelen. Zo dus ook het aanvragen van een theorie-examen.

Het is natuurlijk belangrijk dat je goed voorbereid naar je [auto] theorie-examen gaat. Hier bij Snelslagen.nl kun je dan ook voldoende oefenen voor het CBR-theorie-examen. Snelslagen is een theorie-platform waar je alle onderwerpen kunt bestuderen die voorkomen in het theorie-examen.

Met meer dan 1000 vragen kun je er zeker van zijn dat je alle stof onder de knie krijgt, en in een keer kunt slagen. Dit zal je uiteindelijk een hoop tijd en geld besparen, en ervoor zorgen dat je direct door kan voor het praktijkexamen!

Mijn CBR uitslag

Via mijn CBR krijg je ook het resultaat te zien van het theorie-examen. Alles wat te maken heeft met het behalen van een rijbewijs kun je zo via een contactpunt doen. Mijn CBR zorgt er zo voor dat alles veel sneller en efficiënter verloopt. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met het bestuderen van de theorie!

Meer over CBR:

CBR locaties:

Picture of Jenny
Jenny

Mijn naam is Jenny en ik schrijf met veel plezier voor Snelslagen.nl! Ik heb jarenlang als rijinstructrice gewerkt en ben nu vooral bezig mensen te helpen hun theorie examens te halen. Hulp nodig? Neem contact op of bekijk één van onze cursussen!

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!