CBR Amsterdam

Op deze pagina geven we je alle informatie over het doen van je auto theorie examen in Amsterdam. Je vindt hier alle info die je nodig hebt van het CBR examencentrum Amsterdam waaronder het reserveringsproces, de contactgegevens en openingstijden.

Theorie-examen CBR Amsterdam  

Iedereen die een rijbewijs wil halen, zal eerst een theorie examen moeten doen bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).

De beste manier om je voor te bereiden op het examen is door veel te oefenen voor je auto theorie. Zo ben je straks helemaal klaar voor het CBR theorie-examen in Amsterdam. Je kunt je goed voorbereiden door het maken van oefen examens. Hoe meer je oefent, hoe groter de kans is dat je in een keer voor je theorie bij het CBR Amsterdam slaagt.

CBR examencentrum Amsterdam: examen aanvragen

Het is tegenwoordig mogelijk om in het CBR examencentrum in Amsterdam je theorie examen te maken. Deze dien je vooraf te reserveren via de website van het CBR met je DigiD account. Soms kan jouw rijschool je ook helpen bij het maken van de reservering. Na het aanvragen van je theorie, krijg je van het CBR-examencentrum Amsterdam een officiële bevestigingsmail

Is eenmaal de dag van het theorie examen aangebroken, dan meld je je in Amsterdam in het examencentrum met een identiteitsbewijs en het reserveringsnummer. Als je geen geldig legitimatiebewijs hebt, mag je het examen niet afleggen. Je krijgt de betaalde examenkosten niet terug, dus vergeet je ID niet!

CBR Amsterdam contact

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Amsterdam:

Adres: Naritaweg 150, 1043CA Amsterdam
Telefoonnummer: 088 227 77 00

Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Amsterdam

8:30 uur tot 16:30 uur

Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn voor je theorie-examen. In de mail die je na bevestiging kreeg van het CBR Amsterdam, staat o.a. de examen datum en tijd. Er wordt aangegeven hoe laat je precies aanwezig moet zijn.

Jenny Willson

Jenny Willson

10+ Jaren ervaring als rijschool lerares. In totaal 100en studenten geholpen met het behalen van het theorie examen. Ik help je graag met het behalen van het theorie examen op de website van Snelslagen.nl.

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!