Zoek
Sluit dit zoekvak.

CBR Alkmaar

Op deze pagina geven we je alle informatie over het doen van je auto theorie examen in Alkmaar. Je vindt hier alle info die je nodig hebt van het CBR examencentrum Alkmaar waaronder het reserveringsproces, de contactgegevens en openingstijden.

Theorie-examen CBR Alkmaar

Iedereen die een rijbewijs wil halen, zal eerst een theorie examen moeten doen bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).

De beste manier om je voor te bereiden op het examen is door veel te oefenen voor je auto theorie. Zo ben je straks helemaal klaar voor het CBR theorie-examen in Alkmaar. Je kunt je goed voorbereiden door het maken van oefen examens. Hoe meer je oefent, hoe groter de kans is dat je in een keer voor je theorie bij het CBR Alkmaar slaagt.

CBR examencentrum Alkmaar: examen aanvragen

Het is tegenwoordig mogelijk om in het CBR examencentrum in Alkmaar je theorie examen te maken. Deze dien je vooraf te reserveren via de website van het CBR met je DigiD account. Soms kan jouw rijschool je ook helpen bij het maken van de reservering. Na het aanvragen van je theorie, krijg je van het CBR-examencentrum Alkmaar een officiële bevestigingsmail

Is eenmaal de dag van het theorie examen aangebroken, dan meld je je in Alkmaar in het examencentrum met een identiteitsbewijs en het reserveringsnummer. Als je geen geldig legitimatiebewijs hebt, mag je het examen niet afleggen. Je krijgt de betaalde examenkosten niet terug, dus vergeet je ID niet!

CBR Alkmaar contact

Hieronder vind je de contactgegevens van het CBR examencentrum in Alkmaar:

Website: klik hier

Openingstijden CBR examencentrum Alkmaar

Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn voor je theorie-examen. In de mail die je na bevestiging kreeg van het CBR Alkmaar, staat o.a. de examen datum en tijd. Er wordt aangegeven hoe laat je precies aanwezig moet zijn.

Andere locaties:

Jenny Willson

Jenny Willson

10+ Jaren ervaring als rijschool lerares. In totaal 100en studenten geholpen met het behalen van het theorie examen. Ik help je graag met het behalen van het theorie examen op de website van Snelslagen.nl.

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!