Reviews over Rijschool Masters

4,4 Erik Hassink schreef op
Zelf ben ik wonend in Laren en de rijschool zit in Amsterdam. Mijn vraag vooraf was dan ook; Kan ik bij jullie lessen, en het merendeel hiervan rijden op de locatie waar ik af kan rijden. Hun antwoord hierop was ja. Eenmaal begonnen met de lessen was ik continue te vinden op de snelweg tussen Amsterdam en Laren.
Pas nadat ik hier wat van gezegd heb veranderde dit deels. Maar dat haalt niet weg dat het een hele slechte opleiding is geweest. Een in slaap vallende rijinstructeur op de snelweg, 10 minuten te laat komen, 10 minuten te vroeg stoppen. erg veel gedoe wat je gewoon niet wilt hebben op weg naar je pasje.

Ik zit nu bij een andere rijschool, en hoor hier dingen die ik in 30 uren nog nooit gehoord heb. Wat bovenop de rest, echt belachelijk is.

Ik heb de belangrijkste dingen van het rijden geleerd, maar nog echt niet genoeg om hiermee te slagen.

Ik kan natuurlijk juridische stappen ondernemen voor het in slaap vallen en meerdere keren BIJNA in slaap vallen. Maar ik laat het bij een recensie waarin ik dit hele proces 2 sterren geef. En dat is puur omdat ik het meeste wel geleerd heb. maar niet genoeg (38 uur gelest!) om het pasje te halen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Marengo schreef op
Rijschool Masters is een rijschool die ik iedereen wil aanraden. De lessen zijn goed en duidelijk waardoor je er ook echt wat van leert zodat je elke keer weer vooruitgang ziet. Zo werk je duidelijk naar je auto praktijkexamen toe.
Niet alleen leer je snel om goed te rijden, de lessen zijn ook nog eens veel minder duur dan andere rijscholen en ze zijn heel flexibel qua de momenten wanneer je les hebt.
Ik ben hier in één keer geslaagd en vond het een top rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Je krijgt duidelijke en hele goede lessen. Zeer leerzaam. Alles wat je wordt uitgelegd komt weer in het examen voor. Ze hebben veel geduld met je.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rafik schreef op
Een altijd vrolijke, gezellige en geduldige Jeen die je de fijne kneepjes van het motorrijden leert. Hierdoor in een keer geslaagd zowel AVD als AVB
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Zeer flexibel, goeie rij- instructies.. prijs zeer gunstig tegenover andere rijscholen. Zeker aan te raden. Rij school Masters zoek niet verder
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Masters

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Masters

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.