Search
Close this search box.

Private Lease voor beginnende bestuurders

Het kopen van een nieuwe auto is een flinke investering. Zeker wanneer je jong bent. Als je nog weinig vermogen hebt opgebouwd kan een auto aanschaffen een flinke uitdaging zijn. Gelukkig is er een aantrekkelijke oplossing beschikbaar: Private Lease. Deze optie maakt autorijden voor beginners op de weg toegankelijker dan ooit. 

Wat is Private Lease?

Bij Private Lease huur je een auto voor een afgesproken periode. Je betaalt hiervoor maandelijks een vast bedrag aan de leasemaatschappij. Dit bedrag is all-in, wat betekent dat verzekering, onderhoud, reparaties en wegenbelasting zijn inbegrepen. Zelf betaal je alleen voor de brandstof en eventuele verkeersboetes. Na afloop van je contract lever je de auto weer in en kan je eventueel kiezen voor een andere private lease auto

De voordelen voor jonge bestuurders

1. Geen groot startkapitaal nodig.

In plaats van een flinke som geld neer te leggen voor de aanschaf, kun je bij Private Lease voor een maandelijks bedrag naar keuze al de weg op. Wel zo fijn, wanneer je nog niet zoveel geld op je spaarrekening hebt staan. Omdat het bedrag dat je betaalt elke maand hetzelfde is, kom je bovendien niet voor onverwachte kosten te staan.

2. Geen kredietgeschiedenis? Geen probleem.

Een andere hindernis voor veel jonge bestuurders is het gebrek aan een solide kredietgeschiedenis. Bij traditionele autoleningen kan dit een struikelblok zijn. Bij Private Lease is dit minder belangrijk. De leasemaatschappij kijkt vooral naar je huidige financiële situatie en stabiliteit, waardoor je ook zonder uitgebreid kredietverleden in aanmerking kunt komen voor een Private Lease auto.

3. Alle voordelen van een nieuwe auto.

Het kiezen voor Private Lease betekent dat je kunt genieten van alle voordelen van een nieuwe auto. Je rijdt in een recent model met moderne technologieën, veiligheidsfuncties en zuinige motoren. Bovendien zijn onderhoud en reparaties inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag, waardoor je geen onverwachte kosten hoeft te vrezen.

4. Flexibiliteit en gemak.

Private Lease biedt ook flexibiliteit. Meestal kun je zelf de looptijd van het leasecontract kiezen, variërend van twaalf tot zestig maanden. Na afloop van het contract kun je eenvoudig weer overstappen naar een nieuwe auto. Dit is ideaal wanneer je als beginnend bestuurder nog niet zeker weet welk type auto het beste bij je levensstijl past.

Picture of Jenny Willson

Jenny Willson

10+ Jaren ervaring als rijschool lerares. In totaal 100en studenten geholpen met het behalen van het theorie examen. Ik help je graag met het behalen van het theorie examen op de website van Snelslagen.nl.

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!