Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe wordt elektrisch rijden betaalbaar? 

Elektrisch rijden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege de vele voordelen op het gebied van duurzaamheid en lagere operationele kosten. Echter, voor veel mensen blijft de initiële investering in een elektrische auto een obstakel. De hogere aanschafprijs ten opzichte van traditionele benzine- of dieselauto’s kan een struikelblok vormen. Gelukkig zijn er alternatieven die het mogelijk maken om toch elektrisch te rijden zonder grote investeringen. Univé biedt bijvoorbeeld private lease aan voor elektrische auto’s, waardoor je tegen een vast maandbedrag kunt genieten van alle voordelen van elektrisch rijden, zonder dat je zelf de volledige aanschafprijs hoeft te betalen. Dit maakt elektrisch rijden toegankelijk en betaalbaar voor een bredere groep mensen. Wij vertellen je daarom graag meer over wat je moet weten over een elektrische auto leasen bij Univé

Rijden voor een vast bedrag per maand

Private lease elektrische auto maakt elektrisch rijden buitengewoon betaalbaar in vergelijking met andere vormen van autorijden. Dit komt doordat private lease een all-inclusive pakket biedt, waarbij vrijwel alle kosten zijn inbegrepen in een vast maandbedrag. Bij het leasen van een elektrische auto hoef je je geen zorgen te maken over grote initiële investeringen, de waardevermindering van de auto of onverwachte onderhouds- en reparatiekosten. Bovendien profiteer je van lagere brandstofkosten, omdat elektriciteit over het algemeen goedkoper is dan benzine of diesel. Daarnaast kunnen er financiële voordelen zijn, zoals belastingvoordelen en subsidies voor elektrische voertuigen. Door te kiezen voor private lease maak je elektrisch rijden dus aanzienlijk betaalbaarder en daardoor toegankelijker voor mensen die wel elektrisch willen rijden, maar die de investering niet kunnen doen. 

Kies je favoriete model

Bij Univé kun je kiezen uit diverse modellen als het gaat om elektrisch rijden. Of je nu een compacte stadsauto zoekt of een luxe sedan, er is voor ieder wat wils. De betaalbare Dacia Spring is al beschikbaar vanaf €349 per maand en biedt een moderne uitstraling en compact formaat, perfect voor stedelijke avonturen. Voor wie op zoek is naar premium prestaties en technologie is er de Tesla Model 3, beschikbaar vanaf €725 per maand. Deze iconische elektrische sedan biedt een ruim interieur, geavanceerde functies en een uitstekende actieradius. Univé maakt elektrisch rijden toegankelijk met private lease, waarbij je geen zorgen hoeft te maken over hoge aanschafkosten. Of je nu voor de betaalbare Dacia Spring of de high-end Tesla Model 3 kiest, je kunt genieten van het comfort en de duurzaamheid van elektrisch rijden.

Welke auto wil jij? 

Op de website van Univé kun je uitgebreide informatie vinden over private lease. Hier kun je het model auto van jouw keuze selecteren en alle specificaties bekijken. Daarnaast kun je op de website ook jouw leasecontract opstellen. Univé biedt een gebruiksvriendelijk online platform waar je eenvoudig alle benodigde stappen kunt doorlopen. Uiteraard kun je hier ook jouw ideale elektrische auto uitkiezen en je leasecontract opstellen en regelen. Bekijk de site daarom vandaag nog even want je bent nog slechts een paar klikken verwijderd van zorgeloos en duurzaam rijplezier. Succes met kiezen!

Picture of Jenny Willson

Jenny Willson

10+ Jaren ervaring als rijschool lerares. In totaal 100en studenten geholpen met het behalen van het theorie examen. Ik help je graag met het behalen van het theorie examen op de website van Snelslagen.nl.

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!