Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe vraag je het auto theorie-examen aan?

auto theorie examen

Het aanvragen van het auto theorie-examen kan op verschillende manieren. Wil je het examen aanvragen, dan is het belangrijk om te weten hoe je dat precies kunt doen. In dit artikel bekijken we de verschillende manieren om het auto theorie-examen aan te vragen: 

De eerste manier is via Mijn CBR. Mijn CBR is de online omgeving van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), waar je als aanvrager van het auto theorie-examen terecht kunt. Je kunt hier je account aanmaken, je examen aanvragen en betalen, je examenlocatie kiezen, je examenuitslag bekijken en je certificaat downloaden. 

De tweede manier om het auto theorie-examen aan te vragen is via een CBR-kantoor. Je kunt een bezoek brengen aan een van de CBR-kantoren, waar je het examen aan kunt vragen. Je kunt hier ook je examenuitslag bekijken, je certificaat afhalen en je rijbewijs halen. 

Een derde manier om je auto theorie-examen aan te vragen is via de website van het CBR. Op de website van het CBR kun je je auto theorie-examen aanvragen, je examenlocatie kiezen, je examenuitslag bekijken en je certificaat downloaden. 

Een vierde manier om je auto theorie-examen aan te vragen is via een CBR-contactcenter. Je kunt contact opnemen met het CBR-contactcenter, waar je je auto theorie-examen kunt aanvragen. Het contact center is bereikbaar via telefoon, e-mail en chat. 

De vijfde manier om je auto theorie-examen aan te vragen is via een postkantoor. Op postkantoren kun je het examen aanvragen, je examenlocatie kiezen, je examenuitslag bekijken en je certificaat downloaden. 

Als  zesde kun je het examen aanvragen via een examencentrum. Je kunt een bezoek brengen aan een examencentrum, waar je het examen kunt aanvragen. Je kunt hier ook je examenuitslag bekijken, je certificaat afhalen en je rijbewijs ophalen. 

Een zevende manier om je auto theorie-examen aan te vragen is via een instantie. Er zijn veel instanties waar je je auto theorie-examen kunt aanvragen. Je kunt bijvoorbeeld je examen aanvragen bij een autorijschool, bij een CBR-keuringsstation of bij een examenbureau. Als je je auto theorie-examen aan wilt vragen, is het belangrijk dat je de verschillende manieren om je examen aan te vragen goed kent. De meest voorkomende manier is via Mijn CBR, maar je kunt je auto theorie-examen ook via een CBR-kantoor, de website van het CBR, een CBR-contactcenter, een postkantoor, een examencentrum of een instantie aanvragen.

Jenny Willson

Jenny Willson

10+ Jaren ervaring als rijschool lerares. In totaal 100en studenten geholpen met het behalen van het theorie examen. Ik help je graag met het behalen van het theorie examen op de website van Snelslagen.nl.

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!