Search
Close this search box.

Hoe lang is je auto theorie geldig?

Je bent geslaagd voor het auto theorie-examen? Gefeliciteerd!! En nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk afrijden voor het praktijkexamen. Dit kan alleen pas gebeuren wanneer jouw rij instructeur vind dat jij de regels en handelingen in de auto voldoende onder de knie hebt. Het is dan ook erg verschillend per persoon hoe snel iemand op kan voor het praktijkexamen auto. Maar hoe lang is de auto theorie geldig?

Hoe lang is theorie examen auto geldig?

Om af te rijden voor het auto-examen heb je een theoriecertificaat nodig, en deze is niet voor onbepaalde tijd geldig. Hoelang is auto theorie geldig, hoeveel tijd heb je om succesvol af te rijden? Niet iedereen slaagt in een keer, en sommige onder ons hebben nou eenmaal wat meer tijd nodig. Ook moeten we erbij stilstaan dat autorijlessen geld kosten, en niet iedereen ongelimiteerd kan lessen financieel gezien.

Gelukkig houdt het CBR hier rekening mee. Het theorie-examen auto is dan ook 1 1/2 jaar geldig! Dit betekent dat je genoeg tijd hebt om voor het praktijkgedeelte te oefenen en je rijbewijs B te halen.

Snel slagen met Snelslagen.nl

Een extra voordeel is dat je met Snelslagen.nl supersnel jouw theorie-examen kunt halen. Met onze auto theorie examens kun je voldoende oefenen om in een keer te slagen.

Met meer dan 1000 vragen op het platform kun je hier voldoende oefenen om in een keer te slagen.

Je kunt zelf kiezen of je elke dag een uurtje oefent, of misschien twee weken elke dag flink tekeer gaat. Bij Snelslagen kun je geheel in jouw eigen tempo oefenen om zeker te weten dat je slaagt voor het theorie-examen.

Gerelateerd:

Picture of Jenny
Jenny

Mijn naam is Jenny en ik schrijf met veel plezier voor Snelslagen.nl! Ik heb jarenlang als rijinstructrice gewerkt en ben nu vooral bezig mensen te helpen hun theorie examens te halen. Hulp nodig? Neem contact op of bekijk één van onze cursussen!

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!