Zoek
Sluit dit zoekvak.

Entertainment voor onderweg – dit zijn de beste entertainment gadgets voor in de auto

entertainment gadgets voor in de auto

Veel mensen reizen graag met de auto. Zelfs lange autoritten zijn voor hen geen reden tot ergernis, maar we moeten toegeven dat ze soms gekenmerkt kunnen worden door verveling. Immers, als je vele uren achter het stuur of op de passagiersstoel doorbrengt, kun je verstrikt raken in de eentonigheid. Welnu, de meeste bestuurders laten zich niet graag inhalen en zeker niet door zoiets als verveling. Daarom is het de moeite waard om eens te kijken naar verschillende entertainment gadgets!

Er zijn er nu een heleboel en ze zijn een uitstekende manier om verveling uit elke autorit te bannen. Veel gadgets zijn technisch spannend en maken het reizen in je eigen auto tot een afwisselende aangelegenheid.

Auto gadgets: Magnetische houder voor de smartphone

De smartphone is veel meer de eerste keuze als het gaat om entertainment onderweg. De meeste mensen hebben waarschijnlijk een smartphone en gebruiken deze meerdere keren per dag. Natuurlijk zijn deze apparaten ooit uitgevonden voor communicatie, maar smartphones bieden nu zoveel meer. Ze zijn slim geworden in de ware zin van het woord.

Talloze apps zijn gewijd aan entertainment en bieden dit ook in de auto. Hier geldt hetzelfde: bestuurders moeten tijdens het rijden met hun handen van hun mobiele telefoon afblijven en zich concentreren op de reis. De overige passagiers kunnen echter baat hebben bij een magnetische houder voor hun smartphone. Hiermee kan de mobiele telefoon worden bevestigd zodat alle passagiers goed zicht hebben op het apparaat.

Zo kun je bijvoorbeeld video’s bekijken terwijl iedereen een goede kijkhoek heeft. Een USB-C oplader met snellaadfunctie moet ook in deze context worden genoemd. Dit helpt om de smartphone in de auto in slechts een paar minuten op te laden als de batterij bijna leeg is.

DVD-speler voor in de auto – leuk, maar een beetje ouderwets

Ooit was het de rage om een dvd-speler met één of meer beeldschermen in de auto te hebben. Dit media-aanbod maakte het mogelijk om tijdens het rijden naar je favoriete films of populaire series te kijken. Dit was een geweldige manier om de tijd te doden, maar het was vooral ongeschikt voor bestuurders, omdat hun ogen op de weg gericht moeten zijn en niet op een televisie. Het motto “Houd je ogen open in het verkeer” is niet van toepassing op het visuele genot van een dvd.

Als je wilt genieten van visuele hoogtepunten, kun je na de reis een omweg maken naar het internet om coole spellen te ontdekken. Voor gokkers en gokliefhebbers heeft Casino777 een reeks gokkasten en andere spellen om te ontdekken. Maar als je niet achter het stuur zit, kun je je smartphone tevoorschijn halen en een spelletje spelen om de tijd onderweg te doden. De bestuurder mag echter niet afgeleid worden om geen belangrijke voorrangsregels te missen of een ongeluk te veroorzaken.

LED sterrenhemel – brengt sfeer in het auto-interieur

Een wat minder bekend hulpmiddel om een bepaald niveau van entertainment in de auto te brengen is de LED sterrenhemel. Deze vorm van entertainment biedt de mogelijkheid om een sterrenhemel in het interieur van de auto te brengen. Je bevestigt de LED-module gewoon aan het plafond van het interieur en schakelt de sterren naar wens aan of uit.

Toegegeven, het is een beetje een gimmick, maar het is vooral leuk voor jonge passagiers en kan ook een beetje afleiden. De sterren kunnen zelfs helpen om ze te kalmeren en in slaap te laten vallen. Bovendien geeft de LED-sterrenhemel koppels de kans om een beetje romantiek voor twee in de auto te brengen.

Wimpers bevestigen voor de koplamp van de auto

Nu komen we bij een echt grappige entertainment gadget voor in de auto. We hebben het over wimpers voor de koplampen van de auto. Deze kunstwimpers worden natuurlijk aan de buitenkant van de auto bevestigd. Ze worden ook gebruikt om sfeer te creëren. De wimpers geven de auto een vrouwelijker tintje en iedereen die zijn auto een vrouwennaam heeft gegeven, kan dit nog eens benadrukken met de wimpers.

Deze wimpers zijn erg opvallend, dus je kunt ze nog steeds zien vanuit je eigen auto. Maar ook andere bestuurders op de weg zullen de wimpers zeker opmerken. En dat moet ook, want deze entertainment gadget in de vorm van vrouwelijke wimpers is perfect om andere bestuurders aan het lachen te maken.

Je zult al snel merken dat de ogen van automobilisten en voetgangers naar de koplampen van de auto worden getrokken en dat er menig glimlach wordt gegenereerd. De wimpers voor koplampen van auto’s zijn dus in staat om vreugde te verspreiden en zijn daarom een heel bijzonder idee om voor entertainment op de weg te zorgen.

Voor de ultieme verwennerij – de espressomachine voor in de auto

Mensen die bijzonder vaak en soms voor langere tijd met de auto reizen, hebben hun routinekoffie nodig om fit en alert te blijven. Koffie is een van de populairste dranken in onze samenleving. Maar ook espresso krijgt steeds meer fans. Geen wonder dat menig automobilist af en toe trek heeft in een kopje espresso. Stoppen bij het dichtstbijzijnde tankstation of tankstation langs de snelweg om een kopje te kopen is waarschijnlijk het enige dat helpt, nietwaar?

Nee, want ook hier is er een soort entertainment gadget dat kan helpen. Het is een espressomachine voor in je eigen auto. Deze apparaten kunnen worden aangesloten op een 12 volt stopcontact in de auto. Veel modellen kunnen worden gebruikt met pods en gemalen koffie om het heerlijke drankje te maken. De espressomachine voor in de auto is een geweldige gadget voor alle bestuurders die een goede kop espresso onderweg waarderen.

Jenny Willson

Jenny Willson

10+ Jaren ervaring als rijschool lerares. In totaal 100en studenten geholpen met het behalen van het theorie examen. Ik help je graag met het behalen van het theorie examen op de website van Snelslagen.nl.

Online theorie oefenen

Onze klanten zijn beter voorbereid op het CBR theorie examen!