Autotheorie cursus 2020 incl. alle oefen examens

Autotheorie cursus 2020 incl. alle oefen examens Wees het beste voorbereid op het CBR theorie examen door alle oefen examens van Snelslagen.nl te oefenen. Slaag jij voor ze allemaal? Test het zelf en ga voor de beste voorbereiding!
  • ✔ Direct beschikbaar
Prijs 24,99
Koop nu >

Autotheorie cursus 2020 incl. 5 oefen examens

Autotheorie cursus 2020 incl. 5 oefen examens Ben je een snelle leerling? Koop dan meteen 5 auto oefen examens en leer de verschillende theorievragen nog beter kennen. Kies na de aankoop de vijf oefen examens die jij wilt unlocken.
  • ✔ Direct beschikbaar
Prijs 14,99
Koop nu >

Goede voorbereiding op het CBR auto theorie examen

Ben jij op zoek naar hulpmiddelen die jou helpen bij de voorbereiding op het CBR auto theorie examen? Het B-rijbewijs halen is niet goedkoop en mede daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden, zodat je dat theoriecertificaat zo snel mogelijk behaalt. Door te kiezen voor een van de producten van Snelslagen.nl, verhoog jij je kant om te slagen voor het auto theorie examen bij het CBR. In deze webshop vind je diverse producten die jou helpen bij een goede voorbereiding. Zo kan je kiezen voor de online auto theorie cursus inclusief alle theorie examens. Met deze cursus kan jij het autotheorie boek lezen en alle beschikbare examens oefenen in de digitale leeromgeving. Dit is speciaal ontwikkeld om het voorbereiden zo makkelijk mogelijk te maken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Door veel examens te oefenen, raak je bekend met de vraagstelling en vraagtypes die je ook bij het CBR kan verwachten, wat je slagingskans verhoogt. Leer jij de theorie liever uit een boek? Schaf dan het auto theorieboek van Snelslagen.nl aan. In 25 hoofdstukken leer jij de autotheorie op basis waarvan de examens bij het CBR gemaakt zijn.In deze webshop van Snelslagen.nl vind je diverse leermiddelen die jou als examenkandidaat van het auto theorie examen zo goed mogelijk voorbereiden, zodat het theoriecertificaat binnen handbereik is en daarmee het autorijbewijs een stap dichterbij.

Retourvoorwaarden en verzendprocedure

Het theorieboek heeft een leveringstermijn van 1-2 werkdagen en wordt verzonden via PostNL (inclusief track & trace). Ben je niet tevreden over het boek? Snelslagen.nl hanteert een retourtermijn van 14 dagen, welke ingaat op de dag van ontvangst. Indien je het theorieboek retourneert binnen die termijn, het boek nog voor zover mogelijk in de originele verpakking zit en er geen sprake is van gebruikssporen, krijg je het volledige bedrag teruggestort. Voor de online theoriecursussen is geen restitutie mogelijk. In geval van calamiteiten, kan contact worden opgezocht via het contactformulier. Bekijk onze volledige voorwaarden.