Vind de beste rijschool in Middelharnis

Onder het kopje ‘Rijscholen’ vind je alle rijscholen in Middelharnis. Links op de pagina kan je de rijscholen sorteren en alleen die rijschool zichtbaar laten die voldoen aan jouw eisen. Bekijk ook reviews die oude klanten van de rijscholen hebben achtergelaten. Zo kan je via Snelslagen.nl makkelijk de beste rijschool vinden in Middelharnis. Heb je jouw rijbewijs al binnen? Deel dan, net als 39173 anderen ook jouw mening via Snelslagen.nl. Zoek de rijschool op en klik op ‘Beoordeling geven’.

Gegevens praktijkexamens

Op deze pagina vind je alle informatie over de praktijkexamens bij rijscholen in Middelharnis. Zo zie je hieronder in diverse grafieken bijvoorbeeld hoe de verdeling is bij praktijkexamens wat betreft auto, motor, bromfiets etc. Ook zie je het slagingspercentage en het aantal afgenomen praktijkexamens in het afgelopen jaar.

Vind de beste rijschool in Middelharnis

Er zijn 2 rijscholen in Middelharnis. Door diverse opties te selecteren of door te sorteren, vind je de rijschool die het beste bij jou past. Ook zie je hoeveel beoordelingen er geschreven zijn over de rijscholen en welk cijfer zij gemiddeld krijgen. Vind zo de beste rijschool uit Middelharnis en kies waar jij rijles gaat nemen.

9,2
Autorijschool Succes
Middelharnis
  • 1Beoordelingen
  • 33%Slagingspercentage
Meer >
?
Auto- en motorrijschool J. Verolme
Middelharnis
  • 0Beoordelingen
  • 58%Slagingspercentage
Meer >

CBR examen statistieken in Middelharnis

Door rijscholen in Middelharnis worden examens afgenomen bij het CBR. Wij verzamelen historische gegevens over alle rijscholen en kunnen daarmee per stad bepalen wat het gemiddelde slagingspercentage is. Zo zie je hieronder in diverse grafieken bijvoorbeeld hoe de verdeling is bij praktijkexamens wat betreft auto, motor, bromfiets, etc. Ook zie je het slagingspercentage en het aantal afgenomen praktijkexamens in het afgelopen jaar.

Verdeling examen categoriën Middelharnis
Historie slagingspercentage Middelharnis
Historie aantal afgenomen examens Middelharnis