Vind de beste rijschool in Leeuwarden

Onder het kopje ‘Rijscholen’ vind je alle rijscholen in Leeuwarden. Links op de pagina kan je de rijscholen sorteren en alleen die rijschool zichtbaar laten die voldoen aan jouw eisen. Bekijk ook reviews die oude klanten van de rijscholen hebben achtergelaten. Zo kan je via Snelslagen.nl makkelijk de beste rijschool vinden in Leeuwarden. Heb je jouw rijbewijs al binnen? Deel dan, net als 39053 anderen ook jouw mening via Snelslagen.nl. Zoek de rijschool op en klik op ‘Beoordeling geven’.

Gegevens praktijkexamens

Op deze pagina vind je alle informatie over de praktijkexamens bij rijscholen in Leeuwarden. Zo zie je hieronder in diverse grafieken bijvoorbeeld hoe de verdeling is bij praktijkexamens wat betreft auto, motor, bromfiets etc. Ook zie je het slagingspercentage en het aantal afgenomen praktijkexamens in het afgelopen jaar.

Vind de beste rijschool in Leeuwarden

Er zijn 1 rijscholen in Leeuwarden. Door diverse opties te selecteren of door te sorteren, vind je de rijschool die het beste bij jou past. Ook zie je hoeveel beoordelingen er geschreven zijn over de rijscholen en welk cijfer zij gemiddeld krijgen. Vind zo de beste rijschool uit Leeuwarden en kies waar jij rijles gaat nemen.

9
Verkeersschool B. Knol B.V.
Leeuwarden
  • 2Beoordelingen
  • 72%Slagingspercentage
Meer >

CBR examen statistieken in Leeuwarden

Door rijscholen in Leeuwarden worden examens afgenomen bij het CBR. Wij verzamelen historische gegevens over alle rijscholen en kunnen daarmee per stad bepalen wat het gemiddelde slagingspercentage is. Zo zie je hieronder in diverse grafieken bijvoorbeeld hoe de verdeling is bij praktijkexamens wat betreft auto, motor, bromfiets, etc. Ook zie je het slagingspercentage en het aantal afgenomen praktijkexamens in het afgelopen jaar.

Verdeling examen categoriën Leeuwarden
Historie slagingspercentage Leeuwarden
Historie aantal afgenomen examens Leeuwarden