•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›
kaart van Zoetermeer

Contactgegevens

Koot on the road Hobbemalaan 5 2712SX Zoetermeer
Website: www.kootontheroad.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Koot on the road

8,4 Anoniem schreef op
Top ervaring!!
Vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen en mn rijbewijs binnen.
Bij Koot on the Road voel je je altijd super op je gemak. Wat erg belangrijk is, voor als je misschien nog niet zo zelfverzekerd bent.
De wat strengere coaching vlak voor het examen heeft mij ook goed geholpen.
Leuke gesprekken in de auto, maar dus ook heel belangrijk serieus en wat strenger waar t nodig is. Anders kan je er heel lang over gaan doen.

Ik wil (Bas) Koot on the road onwijs bedanken voor de fijne ervaring.
Zeker een aanrader voor als je nog opzoek bent naar een leuke en serieuze rij instructeur
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Ik was bij een andere rijschool begonnen met rijden, maar ben een tijdje voor mijn examen bij Koot on the Road terechtgekomen. Het was eerst even wennen, een nieuwe rijinstructeur en natuurlijk een andere auto, maar het is eigenlijk heel goed gegaan. Bas is een leuke en aardige man. De lessen die ik bij hem heb gehad waren altijd wel gezellig en hij heeft mij geholpen mijn rijbewijs in 1 keer te halen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jennifer schreef op
Koot on the Road is echt een super rijschool met een hele goede rijinstructeur die alle tijd voor je neemt. Het is ook altijd gezellig tijdens de lessen maar ook heel serieus natuurlijk. Ik heb een hele leuke tijd gehad en ga de lessen denk ik zelfs nog missen haha ??

Heel erg bedankt Bas!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Diederick schreef op
Voor iedereen die een rijschool zoekt is Koot on the road echt een aanrader. Bas is een gezellige en chille rijinstructeur. Is eerlijk tegenover zijn leerling en geeft vaak goede tips waar je veel aan hebt om je te laten slagen. Zo ben ik in een keer geslaagd bij Koot on the road en waren de rijlessen altijd leuk met Bas.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Mike vader schreef op
beste rijschool die ik heb gehad 2x examen bij van buren 2x gezakt 1 paar lessen bij Koot On The Road en geslaagd wat een baas is Koot On The Road. De hardop denk methode heeft me erg geholpen daardoor ben ik geslaagd.

Koot On The Road je bent en blijft de beste.

Groetjes Mike Vader
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Koot on the road

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Koot on the road

Examencentrum Gouda (Auto)

Aantal examens: 23
In één keer geslaagd: ± 14 %
Geslaagd bij herexamen: ± 38 %
Bijgewerkt op: 02-12-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 21
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 33 %
Bijgewerkt op: 02-12-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.