•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Koot on the road

7,2 Anoniem schreef op
Goede kwaliteit lessen en gezellige leraar.
In één keer geslaagd. Heeft een jaar geduurt maar dat kwam door de lockdown. Ben heel positief over deze rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Leuke instructeur die jou echt verder helpt naar je rijbewijs. Kan soms hard zijn maar is juist nodig om het binnen te laten komen. Erg gezellige lessen gehad en in 1x geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Luca schreef op
Enorm tevreden over de rijlessen veel gelachen, maar ook enorm veel geleerd. Vanaf het begin een onzekere bestuurder tot een zelfverzekerde bestuurder omgetoverd. Bedankt voor alles Bas !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Melissa de Graaf schreef op
Altijd met heel veel plezier rijles gehad van Bas. Je kan goed met hem lachen en op zijn tijd lekker gek doen. Zelf vind ik dat erg belangrijk. Serieus op de momenten waar het nodig was. Hij werkt met een lescamera. Ik vond dit handig omdat je je dan bewust word hoe je het doet en wat je kunt verbeteren. Mij gaf dit zelfvertrouwen omdat je hierdoor ook je eigen vooruitgang ziet.
Ik zal de lessen missen maar ben erg blij dat ik mede dankzij Bas mijn rijbewijs heb gehaald!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Maaike van der Hulst schreef op
Ik heb de afgelopen maanden met veel plezier gelest bij Bas. Naast het plezier heb ik ook veel van hem geleerd zo hielp de lescamera mij om situaties achteraf beter in te kunnen schatten en deze de volgende keer anders te benaderen. De beelden heb ik dan ook altijd teruggekeken. Door de camera en de precieze en scherpe blik van Bas op de punten die ik af en toe liet vallen, heb ik mijn rijbewijs gehaald. Die kritische blik hielp want als ik de situatie later overnieuw deed hoorde ik zijn commentaar nog in mijn hoofd waardoor het beter ging. Een echte aanrader dus!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Koot on the road

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Koot on the road

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 31
In één keer geslaagd: ± 76 %
Geslaagd bij herexamen: ± 83 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.