•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Koot on the road Hobbemalaan 5 2712SX Zoetermeer
Website: www.kootontheroad.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Koot on the road

10 Anoniem schreef op
Bij Bas heb ik fijne rijlessen gehad. Bas is een fijne en eerlijke rijinstructeur. Hij heeft mij op een goede manier alle technieken en regels geleerd. Ook weet hij het belang van veilig rijden goed over te brengen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Een goede en leuke rijschool.
Alles wordt met veel geduld en duidelijk uitgelegd.
Ook erg vriendelijk.
Je kunt er ook voor kiezen dat je les opgenomen wordt dat is handig dan kan je naderhand je eigen fouten en verbeter punten in zien.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Turi schreef op
Bas is een hele chille rij-instructeur! Ik heb heel veel samen met hem gelachen, en ook heel veel serieuze leermomenten gehad. Een echte aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anouk schreef op
Ik raad Koot on the Road zeker weten aan!

Bas geeft veel tips en tops tijdens het rijden en ook de nabespreking van de les is erg nuttig! Hij neemt ook echt de tijd voor je. Je oefent lang op je zwakkere punten, totdat je het perfect doet! Vandaar dat hij ook soms een beetje een ‘zeiklul’ is zoals hij dat zelf noemt ??.

De lessen met Bas waren erg gezellig. Ik heb heel vaak buikpijn gehad van het lachen. Toch waren er ook genoeg serieuzere momenten en niet te vergeten leermomenten! De laatste weken was Bas heel wat strenger zodat je de laatste puntjes op de i zet. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd voor mijn praktijk examen!

Kortom: Koot on the Road is een super rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Dylan schreef op
Top rijschool! Heb buiten dat ik veel geleerd heb van Bas, heb ik ook genoten van de lessen. Op de momenten dat het serieus moet gaat het serieus en als er ruimte is voor een grapje zal der altijd een grapje gemaakt worden.

Ik ben in 1x geslaagd en dat heb k volledig te danken aan Bas! Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Koot on the road

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Koot on the road

Examencentrum Gouda (Auto)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 13-04-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 40
In één keer geslaagd: ± 76 %
Geslaagd bij herexamen: ± 64 %
Bijgewerkt op: 13-04-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.