•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews van Koot on the road

8,8 Jorden schreef op
Mede dankzij Bas Koot heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Bedankt!!
Ik vond de uitleg altijd super duidelijk, Bas had veel geduld en bracht alles op een leuke en grappige manier en was serieus wanneer nodig!
Koot on the road is een hele fijne en eerlijke rijschool!
Allemaal aanmelden bij Koot on the road!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Vandaag geslaag voor m'n rijbewijs B bij Bas, geweldige gozer, geeft helder en duidelijk les en zorgt ervoor dat je alle tools hebt om te slagen. Geen onzin, altijd in voor een gezellig praatje en voorbereid de weg op. Wat wil je nou nog meer?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Danny schreef op
In 1x mijn rijbewijs kunnen halen mede dankzij Koot!
Goede leraar, streng wanneer het nodig is maar altijd in voor een geintje & flexibel in les tijden.
Koot bedankt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Glenn Pos schreef op
Serieus waar het serieus moet zijn en voor de rest altijd gezellig in de auto. Ik ga de gesprekken missen maar ik ga meenemen wat ik geleerd heb.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Stef schreef op
Bas was altijd stipt op tijd en heeft nog nooit afgezegd. Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Bas is super prettig om mee te rijden en legt alles altijd duidelijk uit. kortom: een geweldige rijschool.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Koot on the road

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Koot on the road

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 41
In één keer geslaagd: ± 76 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 01-05-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.