•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›

Reviews over Koot on the road

8 Benthe schreef op
De rijlessen bij Koot on the road heb ik altijd leuk gevonden. Serieus waar nodig maar altijd in voor een grapje. Bas heeft geduld en zorgt ervoor dat je je rust kan bewaren. Ondanks dat ik soms onzeker was heeft hij ervoor gezorgd dat ik alsnog zelfverzekerd het examen in kon gaan. Bas is erg betrokken waardoor het altijd gezellig is in de auto en je overal over kan praten. Bas, bedankt voor alles en succes verder
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Paul schreef op
Bas is een gezellige gozer en heeft een goeie manier van les geven, en als als het nodig kan ie ook even goed streng zijn, zodat je je rijbewijs in 1x haalt. Ook maakt hij gebruik van een lescamera zodat je je eigen les terug kan kijken, wat erg helpvol is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Kelly S schreef op
Hele goede rij instructeur. Hij is grappig en serieus wanneer het moet. Echt een aanrader!! PS: de auto is heel comfortabel en Bas past zich toe aan elke leerling.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Een goede en fijne rij-instructeur. Ben heel blij dat ik bij koot on the road ben gaan lessen. Hij legt alles goed uit en het is duidelijk. Soms serieus, maar altijd in voor een dolletje. Door de afwisseling komt er een ontspannen sfeer in de auto. Als het even wat minder gaat en je stelt je kwetsbaar op dan praat hij je moed in en na een goed gesprek gaan we weer positief de weg op. Ook krijg je de kans om je les op te nemen zodat je het terug kan zien en jezelf verbeteren. Daarnaast worden de tijd opgeschreven, iets goeds of iets minder goeds zodat je zelf moet bepalen want er fout gingen of juist goed. Dit heeft mij ook heel erg geholpen. Bas doet moeite voor zijn leerlingen en neemt de tijd voor ze. Daarom ben ik in 1 keer geslaagd
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Sven Scharleman schreef op
Echt een leuke rijschoolhouder. Hij is altijd in voor een dolletje maar waar het moet ben je serieus bezig. Hij heeft veel over voor zijn leerlingen en is dan ook altijd bezig met zijn rijschool. Ik kon door dat dan ook 2,5 maand eerder mijn praktijkexamen doen??. En natuurlijk zoals heel veel bij Kootontheroad geslaagd in 1x. Ook heeft hij een lescam waarmee je je rijles kunt terug kijken en vooral daardoor ben ik met sprongen vooruit gegaan. Het spreekt dus voor zich, een betere rijschool/rijschoolhouder is er niet??.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Koot on the road

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Koot on the road

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 37
In één keer geslaagd: ± 71 %
Geslaagd bij herexamen: ± 78 %
Bijgewerkt op: 01-01-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.