•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Koot on the road Hobbemalaan 5 2712SX Zoetermeer
Website: https://kootontheroad.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Koot on the road

10 Anoniem schreef op
Koot on the road is zeker een aanrader! Ik heb met heel veel plezier lessen gevolgd en ben dan ook in 1x hier geslaagd. Voorheen reed ik bij een andere rijschool, maar Koot on the Road is een wereld van verschil. De rijinstructeur geeft zeer goede uitleg en de lessen zijn persoonlijk en sfeervol. Ik kan mij geen betere rijschool voorstellen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Scott schreef op
Erg fijne manner van leren auto rijden. Relaxed in de auto zitten en alleen ‘streng’ wanneer het nodig is. Hardop-denk-methode wordt toegepast waardoor je snel leert en veilig in de auto zit. Kortom, erg fijne rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs met de fantastische hulp van Bas. Ik heb een paar rijlessen gehad bij een andere rijschool en toen de overstap gemaakt naar Koot on the road waar ik super blij mee ben. Wat een verschil. Bas is een instructeur die echt de tijd voor je neemt, je heel veel tips geeft, rustig dingen 4 keer wilt uitleggen en daarnaast zorgt hij echt voor een ontspannen en gezellige sfeer in de auto. In het begin was ik onzeker en vond ik de rijlessen erg spannend. Bas wist hier super goed mee om te gaan. Hij heeft mij echt geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Er is altijd ruimte voor een grapje maar Bas is ook zeker serieus op de momenten dat het nodig is. Kortom, Koot on the road is echt een super rijschool die ik iedereen kan aanbevelen!

Bas, ik wil je heel erg bedanken voor de gezellige en leerzame lessen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Daniel schreef op
Rijschool KOOT ON THE ROAD is een leuke, gezellige en vooral EEN VAN DE BESTE RIJSCHOOL VAN Zoetermeer. Waarbij ik in een keer ben geslaagd. Bas is een van de beste rijinstructeur van Zoetermeer. Hij heeft mij veel geleerd in het verkeer waarbij ik in de toekomst veel er aan heb. Ik raad iedereen om bij KOOT ON THE ROAD rijlessen te nemen, want beter heb je niet in Zoetermeer.
Ik wil rijschool Koot on the Road ( bas ) bedanken voor al de moeite en tijd wat Bas in mij heeft gestoken om ervoor te zorgen dat ik in 1 KEER KAN SLAGEN !!!!
Superbedankt Bas voor alle leuke rijlessen. Tot snel in het verkeer. Groetjes Daniel
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Jeremy gerris schreef op
Hierbij wil ik Bas Koot van rijschoolKoot on the road super graag bedankt voor de leuke,gezellige,seriuce periode.heb zo veel van bas mogen en kunnen leren.ik stelde veel vragen en was in alles nieuwsgierig .en zo leuk dat ook me ouders eens mee mochten rijden gezellig .voor me tussentijdse toets was ik me legitimatie vergeten (stom normaal heb ik die altijd bij me??)maar geen paniek bas steelt je wel gegust .??ik raad iedereen aan om bij bas koot te gaan rijden.zeker door mijn ervaring.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Koot on the road

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Koot on the road

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 35
In één keer geslaagd: ± 77 %
Geslaagd bij herexamen: ± 89 %
Bijgewerkt op: 04-12-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.