Reviews van Koot on the road

10 Henk schreef op
Bas is een top instructeur!

Ik heb erg veel geleerd van de lessen. Alles werd duidelijk uitgelegd en als je het nog niet helemaal begrijpt legt bas het je gewoon nog een keer uit.
De mogelijkheid om je les thuis nog eens terug te kijken was enorm handig. Zo zie je wat je beter had kunnen doen en daar leer je erg veel van. Tijdens de lessen kan je erg lachen met bas maar er zijn natuurlijk ook serieuze momenten.

Koot on the road is dus zeker een aanrader!

Bas, heel erg bedankt voor de fijne lessen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Kevin schreef op
Super fijne tijd gehad!
In 1keer geslaagd.
Ik zou deze rijschool zeker aanraden net zoals vele vrienden die mij voor gingen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Madeleine Heijboer schreef op
Allereerst is Bas een enorm gezellige man waar je mee kunt praten en lachen. Dat gaat echter niet ten koste van de kwaliteit van zijn lessen. Bas is erg geduldig en legt iets gerust voor de vierde keer uit als ik het weer eens fout doe. Hij bedacht elke keer weer iets nieuws om het rijden ons zo goed mogelijk aan te leren. Zo schafte hij een navigatiesysteem aan die makkelijker werkte dan het standaard systeem. Ook heeft hij sinds kort een lescam waarmee de les opgenomen kan worden. We hebben een aantal keer belangrijke momenten opgenomen, maar soms ook een hele les. Als je de les terugkijkt, zie je jezelf, je uitzicht, je route, je snelheid en je hoort wat er gezegd wordt. Deze opnames vond ik zeer handig voor zelfreflectie; ik kwam achter dingen die ik wel of juist niet (goed) deed die ik tijdens het rijden zelf nooit doorhad.

Heel erg bedankt voor de gezelligheid en de leerzame lessen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Sam schreef op
Ik ben zeer positief over Koot on the Road!!

Samen met rijinstructeur Bas hebben we mooie maar vooral leerzame auto rijlessen gehad. de 1ste keer dat je in de wagen te zitten kwam wist je meteen dat er een bepaalde discipline heerste om veilig te kunnen gaan autorijden. Ook tussen de lessen door wordt er eigen initiatief van je gevraagd maar wordt er ook tijd voor je genomen waar dit nodig is! Tussen de rijlessen door wordt er ook zeker gelachen en maakt Bas er een hele fanatieke rijles van! Wanneer je steeds dichter bij je praktijkexamen komt zul je samen je rijgedrag en kijkgedrag verder gaan ontwikkelen, zodat je eigenlijk steeds makkelijker door het examen heen gaat en zul je jezelf op alle mogelijke dingen gaan voorbereiden die er kunnen gaan gebeuren. Kortom een zeer goeie rijinstructeur die weet wat hij doet!

Bas, mooie tijd gehad en nogmaals bedankt voor de fijne lessen!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Bij Bas heb ik fijne rijlessen gehad. Bas is een fijne en eerlijke rijinstructeur. Hij heeft mij op een goede manier alle technieken en regels geleerd. Ook weet hij het belang van veilig rijden goed over te brengen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Koot on the road

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Koot on the road

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.