Reviews over All-4-U V.O.F.

10 Tugba schreef op
Groot dank aan de geweldige instructeur Martijn! Na in het verleden een slechte ervaring te hebben gehad bij een andere rijschool, ben ik in zijn handen beland en ik kan mezelf hiermee gelukkig prijzen.
Je kan bij ALL-4-U gewoon verwachten dat je instructeur optijd komt en ook écht voor jou klaar staat. Er wordt elke les, op een fijne en leuke manier, structuureel gewerkt aan je vooruitgang. Dit deed Martijn onder andere met behulp van een reflectiekaart; een heel fijn middel om inzicht te krijgen in waar je nog moet groeien.
Het belangrijste pluspunt is dat Martijn me élke les goed actief bezig heeft gehouden met mijn rijvaardigheid en extra aandacht besteedde aan de punten waar ik moest groeien -en godzijdank hield hij zich niet bezig met het inhalen van de laatste afleveringen van een Turkse soap, want ja, zo ging het dus bij die andere rijschool-.
Dus als je opzoek bent naar een rijschool, van plan bent je rijbewijs te halen en dit leest, neem het volgende advies niet voor lief: goedkoop is duurkoop. Echt, vergis je niet! Begin je rijlescarrière meteen bij een goede rijschool als ALL-4-U, want als je iets eenmaal verkeerd aanleert bij een van de vele rotte appels op deze markt, wordt het moeten afleren nog véél lastiger -en het totale kostenplaatje onnodig groter-. Nogmaals bedankt Martijn, je hebt een tijdje terug een ravage aangetroffen en er gewoon een nette bestuurder van weten te maken! ????
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel All-4-U V.O.F.

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages All-4-U V.O.F.

Examencentrum Rijswijk (Auto)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 88 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 16
In één keer geslaagd: ± 14 %
Geslaagd bij herexamen: ± 78 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.