•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Eco Wheels Rij Instructie

9,2 Flo schreef op
Ik raad Ecowheels Rij-instructie iedereen aan! Bart heeft ontzettend veel ervaring achter het stuur maar blijft geduldig bij elke leerling. Hij legt het goed uit en heeft snel door waar je moeite mee hebt, zodat hij je dat vaker laat doen. Flexibel in de planning en heel gezellig in de auto. Hij neemt iedereen aan voor rijlessen (ook al zijn ze eerder gezakt, vandaar lager slaginspercentage) maar laat ze dan uiteindelijk ook met vlag&wimpel slagen! De beste rijschool die je kan kiezen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
De instructeur heeft een leuke en leerzame manier van lesgeven, ik heb er een prettige tijd gehad en zou de rijschool zeker aanraden aan anderen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Sammiël Tewodros schreef op
Ik heb met veel plezier bij Bart gelest. Bart begeleid je op een coachende manier tijdens de lessen, en neemt echt de tijd voor je. Daarnaast maakt deze rijschool gebruik van een erg prettig theorieprogramma (iTheorie). Ik ben voor het theorie examen en het praktijk examen in 1 keer geslaagd, mede dankzij de goede lessen en begeleiding.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 CW schreef op
De rijinstructeur was erg vriendelijk en praatte graag met je. Hij bood je de ruimte om van alles te vragen over het autorijden/verkeer.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Hidde schreef op
Eerste en laatste rijschool. Flexibele tijden en examen snel en in 1 keer gehaald door de goede hulp naast me. Bovendien heel gezellig gehad in de auto! Dankjewel bart!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Eco Wheels Rij Instructie

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Eco Wheels Rij Instructie

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 13
In één keer geslaagd: ± 43 %
Geslaagd bij herexamen: ± 83 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.