Reviews over Rijschool Green Drive

8,8 Liza schreef op
Rijschool green drive is echt een goed en leerzaam bedrijf. Ik dacht dat ik mijn rijbewijs nooit zou halen maar door een super instructeur naast me was het toch gelukt. En natuurlijk niet al te veel uur.

Super thanks rick!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 benny gerrets schreef op
Zeer goede rijschool. Altijd naar mijn zin gehad met lessen. Als mensen mijn vragen voor een goede rijschool zal ik deze altijd aanbevelen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Annouk schreef op
Super fijne rijschool! Geeft een goed vertrouwd gevoel. Denkt goed mee met het plannen van rijlessen en het inplannen van het praktijkexamen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Arjan van Geest schreef op
Geweldige rijschool! Super leuke lessen en alles word duidelijk uitgelegd!
Ben in 1x geslaagd dus helemaal super!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 marthijn van leeuwen schreef op
Echt een super goede rijschool, met een onwijs aardige instructeur hij legt alles goed uit waardoor je het snel leert, ik zelf ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Kortom een wereld rijschool zonder rare poespas.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Green Drive

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Green Drive

Examencentrum Rijswijk (Auto)

Aantal examens: 26
In één keer geslaagd: ± 75 %
Geslaagd bij herexamen: ± 60 %
Bijgewerkt op: 01-11-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.