Reviews over Rijschool Maasstad

10 Suni schreef op
Voordat ik bij rijschool Maasstad terecht kwam, had ik al de nodige instructeurs gehad. Eenmaal bij Zezinho had ik weer hoop. Zezinho is echt de beste instructeur die je kan wensen. Hij is professioneel, heeft veel geduld en is vriendelijk. Op het moment geeft hij vooral motorrijles, maar ik heb bij hem mijn auto rijbewijs gehaald. Als auto rij instructeur is hij dus ook een aanrader. Als ik het opnieuw kon doen, was ik meteen bij hem begonnen, had me een hoop geld en gedoe bespaart.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Camiel schreef op
Als je op zoek bent naar een snelle, flexibele en fijne rijschool dan ben je bij rijschool Maasstad met zezinho echt op het juiste adres. Zelf heb ik 18 bloklessen gehad, en ben ik direct in 1x geslaagd.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 G. Degirmenci schreef op
Super rijschool alles in 1 keer gehaald met maar liefst 18 lessen. Bedankt voor ervaring. Nu nog een rid plannen met alle leerlingen die geslaagd zijn.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Joyce schreef op
Ik wil eerst pieter en jordy badanken dat jullie mij aanrade om bij deze rijschool te proberen , na dat ik bij 2 verschillende rijscholen 3 x gezakt was , en elke keer kreeg hetzelfde fouten van examinaren te horen, en ik wist echt niet hoe ik het beter kon doen om dat papiertje halen,, binnen een les van 50 bij zezinho heeft hij gelijk gezien wat de examinator zeiden, en ook direct gezien waar het aan lag, dat ik steeds zelfde fouten maakte, hij had mij 6 goede les gegeven ,en zegt tegen mij nu ga jij echte halen, en ja hoor met 2 vingers in de neus. Ik vind alleen dat bij de andere rijscholen mij zo veel geld heeft gekost. Was ik maar bij deze rijschool gelijk begonnen , had ik nu nog geld over voor het kopen van mijn eerste motor.. super bedankt....
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Ranjit schreef op
Zeer goede rijschool met een instructeur die weet wat hij doet.
ik heb mijn motor rijbwijs in 1x gehaald met 16 lessen!!

bedank Zezehino !!


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Maasstad

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Maasstad

Examencentrum Rotterdam (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 17
In één keer geslaagd: ± 94 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Rijswijk (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 76 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Dordrecht (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 89 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Barendrecht (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 53
In één keer geslaagd: ± 57 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.