Reviews over Rijschool Asli

10 Jonathan schreef op
Super rijschool! Asli is heel gemakkelijk in de omgang en past haar lessen perfect aan jouw rijvaardigheden! Altijd bereid om je extra te helpen en wil dat jij veilig en snel slaagt, aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Heel blij dat ik bij asli heb gelest! Ze laat je goed voelen in de auto en is geduldig! Ze legt alles goed uit. Ook is deze rijschool zeker niet duur.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,2 Anoniem schreef op
Geven goed les ik heb snel alles geleerd binnenkort afrijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Gewoon een top rijschool, ze legt alles duidelijk en netjes uit, zeker een aanrader..
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Een hele goed rijschool! Niet duur, ze legt altijd goed uit en is geduldig. Ze is totaal niet gierig en wil ook graag dat jij je rijbewijs haalt, het is niet zo dat ze je express nog langer laat lessen om meer te verdienen.
Deze verhalen hoor je wel vaak bij andere rijleraren. Ze is zeer flexibel en heeft altijd wel een gaatje in haar agenda om je les te geven. Als je meerdere lessen in 1 week wilt of juist 1 week niet ivm bijvoorbeeld school is dat totaal geen probleem. Ik zou haar zeker aanraden aan anderen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig

Beoordeel Rijschool Asli

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Asli

Examencentrum Rotterdam (Auto)

Aantal examens: 18
In één keer geslaagd: ± 33 %
Geslaagd bij herexamen: ± 78 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.