Reviews over De Lier Verkeersopleidingen

10 Hamid schreef op
Hallo allemaal,

Ik heb mijn rijbewijs na zo lange tijd eindelijk gehaald!! Wie wil ik bedanken? Deze rijschool en zeker rijinstructeur Soeris! Ik had mijn hoop en vertrouwen helemaal kwijt geraakt. Nadat ik lessen bij Soeris had genomen had ik niet alleen de vertrouwen en hoop terug gekregen maar ook plezier in het rijden! Als je ook nog je rijbewijs moet halen, ga niet afwachten of arzelen maar ga gewoon lessen bij Soeris nemen. Hij is aardig, neemt genoeg tijd voor je hij helpt je op weg en hij zorgt ook dat je plezier krijgt in het rijden. Ik wil Soeris en deze rijschool echt echt voor alles bedanken en dankzij Soeris en deze rijschool vind ik rijden zo leuk!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Ik ben heel blij met mijn ervaring bij rijschool de lier. Het zijn hele aarige begripvolle instructeurs die echt de tijd nemen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je examen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Hier mijn vertrouwen in het autorijden weer teruggekregen, na eerder een slechte ervaring te hebben gehad bij een andere rijschool! Hele fijne lessen, tegen een hele fijne en eerlijke prijs.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Goede rijschool! Trainen je perfect voor het examen. Soeris is altijd geduldig en leert je alle tips en tricks die je nodig hebt voor het examen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Soeris is altijd heel gelijkmatig qua humeur en laat een ieder in zijn waarde. Hij is geduldig, respectvol en komt zijn afspraken na.

Zelf ben ik een aantal malen gezakt bij andererijscholen, maar bij De Lier ben ik in éénmaal geslaagd. Ik kan deze rijschool dan ook aan een ieder aanbevelen

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel De Lier Verkeersopleidingen

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages De Lier Verkeersopleidingen

Examencentrum Rotterdam (Auto)

Aantal examens: 65
In één keer geslaagd: ± 13 %
Geslaagd bij herexamen: ± 33 %
Bijgewerkt op: 01-12-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Spijkenisse (Auto)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-12-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Barendrecht (Auto)

Aantal examens: 6
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-12-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.