Reviews over Rijschool Lesmethode

8,4 Brahim schreef op
Hey ik ben Brahim,

Ik heb mijn theorie op 20-10 gehaald en mijn praktijd 20-11 dus binnen maand mij hele rijbewijs behaald en beide in 1x.

Sterke punten van hen:

Super goeie intructies, duidelijke taal.
Goede begeleiding en als je goed kan luisteren en jezelf niet overschat.. is deze rijschool zeker aan te raden !!
Jouw lestijd is 100% jouw tijd, je haalt geen leerlingen op!!

Minder sterke punten van hen:

Af en toe 5 á 10 minuten te laat ! :p
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Frank schreef op
heel erg leerzaam!!!!!! Legt alles netjes uit en nooit iemand opgehaald tijdens de lessen waardoor we goed konden oefenen dus ik zeg doen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 E. schreef op
Instructeur is intensief bezig met de leerling tijdens de rijlessen. Staat open voor vragen en het ontwikkelen van je rijvaardigheid. Hij vertelt nuttige informatie op een geduldige en behulpzame manier. Ook besteedt hij extra aandacht aan de minder sterke punten van de leerling. Bovendien geeft hij complimenten, daar waar het nodig is, zodat de leerling vertrouwen in zich zelf wint. Het meest cruciale is, dat er geen andere leerlingen worden opgehaald tijdens de rijles, waardoor je de volle lestijd hebt voor de ontwikkeling van jouw rijvaardigheid. Daarnaast biedt deze rijschool écht de bodemprijs. Mooier kan het niet. Zonder te overdrijven: 100% een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Rijschool Lesmethode zorgt ervoor dat je alles op de juiste manier leert. Alles wordt in slappen uitgelegd en dit door middel van de juiste lesstof. Er wordt van te voren besproken wat je in je lesuur kunt verwachten en waar de aandachtspunten zullen zijn. Rijschool lesmethode werkt strak volgens schema’s, hierdoor heb je zelf ook een betere inzicht over wat je allemaal precies aan het leren bent. Ook heeft de rijschool beloofd nooit andere leerlingen op te halen zodat er meer kwaliteit in de les zit en dit zijn ze uiteraard nagekomen! Je kunt de bedragen ook in termijnen betalen wat voor veel studenten super fijn is! Hier leer je het beste!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Lessen zijn op maat, duidelijk verteld en perfecte service! Ik heb geen enkel keer een andere leerling hoeven te halen zoals de rijschool mij had beloofd! Want bij rijschool Lesmethode is het beste leskwaliteit jou eigen lestijd !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Rijschool Lesmethode

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Lesmethode

Examencentrum Rotterdam (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-11-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.