Reviews over Rijschool Fitiwi

9,6 G. schreef op
Zeker aan aanrader!
Een hele aardige en behulpzame rij instructrice.
Kwaliteitsvolle lessen op basis van je eigen niveau, waardoor je alles goed kan volgen. Je voelt je erg op je gemak. Ook ben ik in 1x geslaagd zowel voor mijn theorie- als praktijkexamen. Beter dan dit kan niet.


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Samira schreef op
Bij rijschool Fitiwi voel je je op je gemak en veilig.

Ik heb bij een andere rijschool gereden deze had misbruik gemaakt van zijn positie als rijinstructeur en liet mij meerdere malen afrijden voor mijn praktijk examen terwijl ik hier nog niet klaar voor was. Hierdoor was ik onzeker en angstig achter het stuur. De lieve rijinstrustrice van rijschool Fitiwi heeft mij hier vanaf geholpen. En heeft mij veel geleerd. Zij geloofd in haar leerlingen en wil het allerbeste voor ze zo komt ze altijd haar afspraken na. En keek ze altijd wat mij het beste uitkwam om te lessen tussen mijn school en werk in. Een topper !!! Ik raad iedereen aan om bij Ilham lessen te volgen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Rijschool Fitiwi heeft heel veel voor mij betekend als het gaat om te leren rijden op de weg.

Ik ben vannuit een hele moeilijke situatie gekomen een situatie waarvan ik misschien het behalen van een rijbewijs niet meer zag zitten.

Vorige Rijschool
Een Rijschool waar ik meer dan 100 uur heb gereden en niet eens fatsoenlijk heb kunnen leren kijken, parkeren en kunnen plaatsen op de weg. In alle uren geen enkele keren examen gedaan. Ook werd ik nog eens neergehaald en werd er gezegd dat ik niet kan rijden. Vervolgens reed ik richting Denhaag terwijl dat nooit mijn route is geweest en ik in Rotterdam woon. Rijschool H heeft beloftes gemaakt en is deze nooit nagekomen en kwam vervolgens elke rijles te laat.

Rijschool Fitiwi

Is een rijschool die elk woord is nagekomen. Deze rijschool heeft mij het licht laten zien , zij heeft mijn zelfvertrouwen terug laten winnen en mij geleerd om mezelf nooit uit het veld te laten slaan. Ze kwam elke dag op tijd, ze heeft mij volkomen zelf laten kiezen hoeveel uur ik wil rijden en wanneer het mij uitkwam. Al zijn er andere vele leerlingen elk leerling is bij rijschool fitiwi uniek ze past zich aan op de manier hoe iemand leert zo hebben wij ons kunnen ontwikkelen.

De auto
De auto is netjes en schoon . De auto is altijd getankt ze zorgt ervoor dat dit voor de lessen is gedaan. Oefent heel veel examenroutes. Bereid je goed voor het examen , dus het examen is nooit onbekend je weet precies wat je kan verwachten.

Conclusie

Door rijschool Fitiwi kan ik mijn angsten weer aankijken het was voor mij heel moeilijk om mijn zelfvertrouwen terug te winnen, maar dit is haar gelukt. Ze heeft mij uit een zwart gat gehaald ik zag het na 100 uur niet meer zitten. Maar door de goede lesmethode de vertrouwen, betrouwbaarheid , kennis en ervaringen is het haar gelukt om mij te laten slagen.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Rania schreef op
De beste rijschool die je ooit kan vinden! Ik ben enorm gezegend met mijn positieve rij-instructrice. Ze heeft een hart van GOUD en geeft alles tijdens de lessen. Ik heb in korte tijd al veel geleerd en dit met veel plezier. Ik ben superblij met mijn rijschool en raad anderen van harte aan om bij deze rijschool te beginnen !!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Ik raad iedereen aan om te lessen bij rijschool fitiwi. Behalve dat de lessen gezellig en leuk zijn, zijn ze ook heel leerzaam. Ik heb veel geleerd van ilham die me in korte tijd alles heeft geleerd en me daarnaast ook heeft gesteund met mijn examenvrees. Ik heb bij meerdere rijscholen gelest maar deze waren meer uit op mijn geld dan dat ze mij wouden zien slagen. Bij rijschool fitiwi ging het meer om mij te laten slagen in zo min mogelijk lessen. En dat is ook gelukt binnen 1,5 maand. Ik raad iedereen Rijschool Fitiwi aan. Je zult er geen spijt van krijgen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Fitiwi

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Fitiwi

Examencentrum Rotterdam (Auto)

Aantal examens: 9
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 20 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Rotterdam (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Barendrecht (Auto)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 73 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.