Reviews van Autorijschool Ria De Vries

9,8 Anoniem schreef op
Ik vind het een fijne rijschool. Ria heeft veel geduld en neemt de tijd voor je echt top! Mijn dochter van 17 gaat ook beginnen met rijlessen bij Ria en ik heb er alle vertrouwen in. Kortom rijschool Ria is top.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,4 julia schreef op
Ria is een geweldige rijinstructrice.
De rijlessen waren altijd gezellig. Ria kletst een hoop, maar blijft toch continu en scherp opletten en aanwijzingen geven.
Ook besteedt ze genoeg aandacht aan speciale verrichtingen. Ik kan iedereen aanraden rijles te nemen bij Ria!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9 Lea Willenborg schreef op
Ik vind het een super fijne rijschool en ben blij met Ria haar geduld, humor en striktheid. Ze is duidelijk en ben super blij dat ik bij haar rijles volg.
Ze zorgt ervoor dat je niet bang bent in het verkeer maar meedoet en ik zou deze rijschool iedereen aanraden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,6 Marc Bont schreef op
Dit is de meest betrouwbare vrouw die ik ken qua lesgeven. Ze neemt de tijd voor je. Ben je ergens niet zeker van helpt ze je er mee.
Geen stress, Autorijschool Ria is een hele fijne rijschool!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Bob Toele schreef op
Ik ben nu al 2 jaar leerling bij Ria, ben tussentijds even gestopt, want had het druk met school en werk.

Ik belde Ria vorig jaar september 2012 op en ik zat de volgende dag weer gezellig in de auto.

De lessen zijn erg duidelijk, professioneel en super gezellig. Ria heeft een goede kijk op dit vak en ik kan mensen echt aanraden om bij deze rijschool hun rijbewijs te halen!

Ria je bent top!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ria De Vries

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ria De Vries

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.