Reviews van Autorijschool Sarah

8,4 Micha schreef op
ik klikte op autorijschool sarah en zag opeens autorijschool Elly Way staan. ik begreep er eerst niets van en wilde eigenlijk al verder zoeken. toch nieuwschierig een mailtje gestuurd en gevraagd hoe dit zit. Elly gaf een duidelijke verklaring dat er nog een rijschool sarah in dezelfde regio was gekomen zonder website en zonder inschrijving bij het cbr en er al klachten waren geweest die bij Elly terecht kwamen. gelukkig was er een groot verschil van een donkere mercedes en de witte polo waar Elly in rijdt. dus om nog meer ellende te voorkomen heeft zij haar naam veranderd in Elly Way. dat klonk voor mij aannemelijk en wilde wel een proefles. deze voelde zo goed dat ik meteen ben doorgegaan met lessen. had eerder 4 lessen gehad bij n andere rijschool maar dat beviel niet zo goed. na 37 lessen mocht ik examen doen. ik ben geslaagd en rijdt nu lekker rond in de auto van mijn moeder. supertrots en dank je wel lieve Elly
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Jasper schreef op
autorijles gekregen van Elly. zeer tevreden. had al een paar x afgereden maar bleef onzeker. Elly heeft mij hier goed in begeleid. Geslaagd, super super blij.
goede rijschool.

Jasper
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Kirsten schreef op
Bij autorijschool Sarah dacht ik eerst vanwege de naam aan een buitenlandse rijschool. dat klopte dus NIET! gewoon een hele nuchtere en humorvolle Nederlandse vrouw die de naam Sarah gewoon mooi vind. haar nuchterheid komt goed van pas en de humor liet mij ontspannen. het voelde meteen vertrouwd bij Elly. ze is een echte gezelligheid die wanneer t nodig is, streng kan zijn. ze zei steeds, we mogen natuurlijk lol maken maar je komt hier om je rijbewijs te halen. verder beppen doen we wel in t bejaardenhuis. :P ik moest vaak om haar lachen. na 24 lessen mocht ik afrijden. bloed nerveus natuurlijk en nuchtere Elly zei dan, wat zit je toch jezelf wijs te maken....hoezo ik ga fouten maken, dat doen we allemaal hoor, ook ik en ook die examinator. chill meid we gaan hem of haar een poepje laten ruiken. ik plaste zowat in mijn broek van het lachen ondanks mijn spanningen. Elly kreeg t voor elkaar om mij rustiger te krijgen. de nerveuze kriebel in mijn onderbuik voor t examen bleef. maar Elly legde uit dat dit er eigenlijk bij hoort en dat ik dat moet negeren. ik moet zeggen ze had gelijk. het hoort er bij en negeren maar. niet te veel aan denken. en YESS ik was geslaagd. ik heb zelfs nog met de examinator een grapje gemaakt en dat deed mij ook goed. al met al een echte aanrader deze rijschool. van mij krijg je een dikke 10! en nee ik kan geen slechte punten op noemen van deze rijschool.
groetjes Kristen

Wat vond je juist goed aan deze rijschool? Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 mouna schreef op
ik heb hier geleerd dat zelfs ik kan autorijden. ik was ervan overtuigd dat dit niet voor mij was weggelegd maar Elly heeft mij overtuigd dat ik veel meer kan dan ik denk.
met al een paar kleine tips en tricks kreeg ik bepaalde obstakels al onder de knie en groeie mijn zelfvertrouwen enorm. en die humor van haar ...geweldig. ik ben niet meer de jongste maar dat hield haar niet tegen om mij op te lijden tot een zelfvertrouwde rijbewijsbezitter. ik heb een faalangstexamen gedaan omdat ik zo nerveus wordt van examens. we keken van te voren op de lijst bij t cbr wie ik kreeg en Elly vertelde mij hoe deze examinator was. dat stelde mij al erg gerust. en raadt eens...in 1x geslaagd. dat had ik al helemaal nooit verwacht. zo zie je maar...al ben ik niet de jongste toch voor elkaar gekregen. Elly dank je voor de gezellige leerzame lessen! ik zal je nooit vergeten!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 mina sleef schreef op
fijne rijschool waar je op je gemak wordt gesteld. durfde eerst niet zo goed door mijn onzekerheid. maar gelukkig werd ik meteen op mijn gemak gesteld. Elly mijn rijinstructrice is heel relaxt en wist mij te overtuigen dat ik meer kan dan ik dacht. geweldig dus. met veel geduld en zo nu en dan een leuke mop of opmerking leerde ik mij steeds meer ontspannen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Sarah

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Sarah

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.