Reviews over Autorijschool Feno

2 Anoniem schreef op
slechtste rijschool. Geen goeie uitleg en niet professioneel (vaak met telefoon bezig) en vaak last minute afzeggen of veel later komen dan gepland.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Een hele goede rijschool met een geduldige instructrice. Ze is bereidt om dingen zovaak uit te leggen als nodig is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jessica Frankowska schreef op
Ik ben vanaf Januari 2018 begonnen met mijn rijlessen bij rijschool Feno. Vanaf de 1e moment al een enorme klik met Quarda. Altijd kunnen praten met der. En om volledige uitleg kunnen vragen. Binnen 10 maanden mijn rijbewijs ook door haar hulp en geduld kunnen halen. Vandaag heb ik hem meer dan een maand, en ben haar nog steeds dankbaar voor! Ik adviceer mijn vrienden dus ook zeker om hier te gaan rijlessen, ik las overigs ook net een andere "mening" over toestel gebruik en geschreeuw? Ik heb dit nooit ervaren. Ik vind het dus ook onzin. Uiteraard probeerd zij iedere leerling de dingen te leren die ze moeten leren. Het ligt dus ook zeker aan de leerling zelf hoe goed je het goed en of je uberhaud wel ooit gaat kunnen autorijden. Als zij dit na een tijd inziet dat bijv. een automaat makkelijker voor de gene is zeg zij dit ook eerlijk! Deze vrouw geeft met veel passie en liefde lessen aan der leerlingen. Ik vind dus dat zeker er meer leerlingen moeten rijden bij haar!


Quarda, bedankt ook aan jou persoonlijk. Voor de mooie en dierbare tijden! Voor mij werd je meer n vriendin. ?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Sana schreef op
Feno is een top rijschool!
Het was altijd gezellig tijdens de lessen.
Als je fouten maakte werd er duidelijk uitgelegd wat je fout deed en waar je, je beter op moet focussen. De rijinstructeur heeft altijd geduld en staat altijd voor je klaar.

Ik raad iedereen rijschool Feno aan!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Zij kan totaal niet lesgeven en zij kan heel gemeen zijn tegen leerlingen.

Schreeuwen als je een foutje maakt en beledigen terwijl je aan het auto rijden bent. Zij is constant bezig met haar telefoon en dat is volgens haar dan wel goed lesgeven?!

Haar lessen was mijn geld niet waard. Helaas kwam ik daar te laat achter.

Ik had geen research gedaan en wist niet dat zij een lage slagingspercentage had bij CBR. Als ze zo goed kon lesgeven dan zou haar slagingspercentage wel hoger zijn.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Feno

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Feno

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 24
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 42 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Eemnes (Auto + aanhanger)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Gouda (Auto)

Aantal examens: 21
In één keer geslaagd: ± 22 %
Geslaagd bij herexamen: ± 58 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.