Reviews van Rijzone.nl

2 Jane Tayman schreef op
Jimmy ****** is de grootste oplichter die je maar tegen kan komen. Niet alleen mij, maar ook mijn moeder opgelicht. Zogenaamd snel pakketprijs overmaken op zijn rekeningnummer omdat het CBR hier om vraagt.. ja heel bijzonder inderdaad. Aangezien ik 17 was, en nog geloofde in het goede van de mens ben ik hier in getrapt. Vervolgend is Jimmy nooit meer opkomen dagen en opeens niet meer bereikbaar. Wat je ook doet, les niet met hem!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Ik heb veel lessen gevolgd bij Jimmy en het was alleen maar geld verspilling. Uiteindelijk gekozen voor een andere rijschool waar ik al snel kon afrijden. Ik heb hierdoor in een keer mijn rijbewijs gehaald. Ik zou Rijzone aan niemand aanraden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Ik heb geen goede ervaring gehad met deze rijschool. Het heeft mij alleen maar meer geld gekost dan nodig was. Deze instructeur wil alleen maar geld!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Jimmy de rijinstructeur is een oplichter! Ik raad deze rijschool dan ook aan niemand aan!! Zeer slecht. Volgens mij slechtste rijschool van Rotterdam
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Slechte rijschool. Raad het iedereen af. Instructeur is niet betrouwbaar. Advies: bespaar geld en ga bij een betere rijschool lessen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijzone.nl

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijzone.nl

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.