Reviews over Autorijschool Suc6-4U

9,2 Brian Molenaar schreef op
Ik vind dat de rijlessen op een hoog niveau worden gegeven. De rijleraar is een rustige en geintresseerde man die weet waar hij mee bezig is. De korte tussenstops tijdens de rijlessen vind ik alleen maar fijn. Ook gaan we naar mijn idee in een hoog tempo door het RIS-boek heen en dat geeft mij ook weer goeie motivatie voor de aankomende rijlessen.

Julien het gaat je goed af!!

Dus rijschool Suc6-4u is een goede rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ruby schreef op
Echt super, het is altijd fijn om te gaan rijden.
Ik leer veel ik leer ook wat ik fout doe maar ook krijg ik vaak complimentjes en dat werkt want dat geeft motivatie en ook is het een fijne indeling van de rijles en de rij instructeur is hartstikke aardig en helpt en legt alles goed uit. Ik vind het super dus blijf ik hier lekker bij rijden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Zoe schreef op
Ik vind Juul een geweldige leraar! Juul beschikt over veel mensenkennis en weet precies hoe hij iemand iets het beste kan aanleren. Juul past zijn methodes aan op de persoon. Ik ben persoonlijk een behoorlijke zenuwpees, en Juul weet precies hoe hij mij rustig kan krijgen, zodat ik het verkeer kan overzien. Juul legt alles goed stap voor stap uit en geeft je de uitdagingen en opdrachten die passen bij het moment. Zo stap je altijd met een positief gevoel de auto uit! Ik ben al een hele tijd bezig mijn rijbewijs te halen, en suc6-4u is mijn derde rijschool. Maar voor de eerste keer heb ik het gevoel dat ik heel snel sprongen maak. Kortom, Suc6-4u is een hele goede rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Lotte Berwald schreef op
ik vind deze rijschool goed. er wordt in stapjes les gegeven en af en toe met een filmpje of tekening uitgelegd, en dat is goed.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Youri van Gend schreef op
Hele goede instructeur! Goede en duidelijke uitleg over alle verkeers situaties. Al doe je iets 4 maal fout hij legt het de 5de maal net zo rustig uit tot je t onder de knie heb.

Hele fijne ervaring
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Suc6-4U

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Suc6-4U

Examencentrum Spijkenisse (Auto)

Aantal examens: 23
In één keer geslaagd: ± 46 %
Geslaagd bij herexamen: ± 60 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.