Reviews over Rijschool Zinaro

9,6 Max Scholten schreef op
Bij Zinar de blije Turk is het altijd feest tijdens de lessen, maar er wordt wel serieus naar het rijbewijs toe gewerkt. Zinar geeft op een vrije, open en eigenzinnige manier les en wisselt duidelijke uitleg en oefening af met slechte grappen. Zeker een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Nash schreef op
Ai luister dan, deze man is 1 (van de of misschien we "de") beste rij instructeuren van Nederland. Altijd een chille sfeer. Flexibele tijden. Flexibele instelling. Echt een aanrader voor iedereen!! Ik ben zelf een erge a.d.d. patient en daar is super goed rekening mee gehouden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Desiree schreef op
Bij zinaro krijgt je perfect uitleg en soms tekent hij het zelf voor je uit.
Ik voelde me op me gemak heb zelfvertrouwen gekregen door hem . Hij heeft veel geduld brengt gezelligheid met je mee en geef gewoon onwijs goed les in 1 woord gewoon top
Zinar bedankt 100% the best
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Naomi schreef op
Ik heb een super goede ervaring met deze rijschool. Zinar (de eigenaar) had een goede en duidelijk gestructureerde manier van lesgeven. Hij had soms erg veel geduld nodig met mij en dat had hij. Ik had weinig vertrouwen in mezelf maar hij had dat wel en probeerde me echt in mezelf te laten geloven. Ik ben hem heel dankbaar en zou deze rijschool zeker aanraden! In een keer geslaagd, jeeeejjj!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Joyce schreef op
rijschool zinaro,
Is gewoon de beste rijschool die je maar kan hebben en alles word super uitgelecht .
Heel erg bedankt zinar
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Zinaro

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Zinaro

Examencentrum Rijswijk (Auto)

Aantal examens: 38
In één keer geslaagd: ± 39 %
Geslaagd bij herexamen: ± 55 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.