•   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Autorijschool "Peter de Wekker"

7,6 Jess schreef op
Na 3 maanden in een keer geslaagd. Henk is heel gedeldig. Goed uitleggen en grappig. Een leuke ervaring met Autorijschool Peter de Wekker.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Goede rijschool! Gezellige instructeur, goede begeleiding en rijlessen. Alles wordt goed en geduldig uitgelegd en de lessen zijn altijd gezellig.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Dharmish Merhai schreef op
Echt een hele toffe rijschool goede uitleg goede motivatie echt de beste keuze gemaakt om naar deze rijschool te komen echt een toffe instructeur . Ik raad zeker iedereen aan om ook hier te komen lessen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Goed en behulpzaam les. Helpt je met je vragen en geeft goed uitleg, altijd in goed humeur. Een echte Aanrader! Helemaal top
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ranjit schreef op
Ik zat eerst bij een andere rijschool, maar ik was daar helaas gezakt dus las ik op internet dat heel veel mensen de rijschool Peter de wekker aanraden.

Na een aantal lessen ging het een stuk beter mijn rij instructeur legde alles duidelijk aan Het voelde goed en vertrouwd. Ik ben in een keer gelaagd bedankt Henk en Arwind
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool "Peter de Wekker"

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool "Peter de Wekker"

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 38
In één keer geslaagd: ± 23 %
Geslaagd bij herexamen: ± 52 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.