Reviews van Rijschool Bouda

8 Anoniem schreef op
Hele goede ervaring gehad. Bij meerdere rijscholen gereden en daar had ik slechtere ervaringen. Bij Bouda met een spoedcursus uiteindelijk binnen een maand mijn rijbewijs en in 1x geslaagd!

Was altijd erg gezellig met hassan in de auto samen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Abou schreef op
Ik vond het een zeer goede rijschool met een goede uitleg en veel geduld echt een aanrader voor de mensen die in 1x willen slagen :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Niels schreef op
De instructeur heeft mij de volledige aandacht en tijd gegeven waardoor ik met zelfvertrouwen, in 1x, kon slagen! Ik zou deze rijschool zeker aan anderen aanbevelen, wanneer je met zekerheid je examen in wilt gaan (en halen natuurlijk)!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Lisa Anne Slingerland schreef op
Ik zag autorijden als iets wat ik nooit echt leuk zou vinden en dacht eigenlijk nooit helemaal over mijn angsten heen te zullen komen. Maar dankzij de leuke, leerzame diverse maar vooral gezellige lessen met Ouahiba heb ik plezier en zelfvertrouwen gekregen in het rijden. Ik keek uiteindelijk zelfs elke week uit naar mijn rijles!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Jamila schreef op
Na nare ervaringen met rijscholen heeft rijschool Bouda(Ouahiba) weer het tegen deel bewezen. Het kan namelijk ook goed gaan, want ik kreeg weer hoop en zelfvertrouwen. Ouahiba, Heeft zoveel geduld, goede uitleg en leuke humor. Iedereen die zijn/haar rijbewijs wil halen ga AUB voor rijschool Bouda!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 70
In één keer geslaagd: ± 57 %
Geslaagd bij herexamen: ± 64 %
Bijgewerkt op: 05-07-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.