Reviews van Rijschool Bouda

7,6 Anoniem schreef op
Highly recommended! Vandaag in 1x geslaagd, nadat ik een zeer valse start had gemaakt bij een andere rijschool. Daar kon ik na 30 lessen amper rijden. Toen ben ik bij Hassan gaan rijden. Hassan laat je fouten maken in een vriendelijke omgeving. Niet dat negatieve gedoe wat ik gewend was, maar een gezellige, aangename sfeer. Bovendien is er na elke les feedback. Zo werd rijles van een blok aan mijn been zowaar iets waar ik naar kon uitkijken. Na 18 lessen en een proefexamen bij Hassan's broer Mo - ik raad een proefexamen zeer aan - vervolgens dus direct geslaagd. Veel respect voor de professionele wijze waarop deze rijschool lesgeeft.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Joycelien schreef op
Had een hele fijne instructrice ze legde alles goed uit
En zal ook de lessen missen het was altijd gezellig in de auto

Goed betaalbare rijlessen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Duidelijke instructies, prettige instructeur en in een keer geslaagd! Zeker aan te raden voor mensen die nog rijlessen willen volgen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
ertel het ons!

Wat vond je juist goed aan deze rijschool? Wat vond je slecht aan deze rijschool?

Alles wordt heel goed uitgelegd en sfeer was gezellig.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Luuk schreef op
Top rijschool! Geslaagd! De vorige rijschool de anwb was duur en totaal niet flexibel. Aardige en goede rijinstructeur! Veel geleerd en altijd op tijd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 83
In één keer geslaagd: ± 49 %
Geslaagd bij herexamen: ± 48 %
Bijgewerkt op: 02-11-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.