Reviews van Rijschool Bouda

8 Annemiek schreef op
Na 2 keer gezakt te zijn bij een andere rijschool heb ik de draad weer opgepakt bij Rijschool Bouda. Een goede keuze: Hassan heeft mij geleerd hoe ik de rust in m'n hoofd bewaar tijdens het rijden. Door zijn daadkrachtige maar relaxte stijl van lesgegeven groeide mijn zelfvertrouwen en slaagde ik. Thanks voor de flexibiliteit en gezelligheid Hassan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Thom Van keeken schreef op
Mijn instructeur was altijd rustig, hij legde alles goed uit. Het was een top rijschool. En het is een aanrader voor iedereen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Martijn schreef op
Rijschool Bouda heeft mij geweldig voorbereid op het praktijkexamen. De instructeurs begeleiden je met veel passie en inzet. Daardoor haal je in een korte tijd een hoog niveau van rijden. Ik ben dankzij hun in 1x geslaagd. Daarnaast is het altijd gezellig in de auto, wat voor een hele positieve-vind zorgt, waardoor het rijden iets leuks wordt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Zahra schreef op

Het was een super ervaring met rijschool Bouda. Ze gaven duidelijk aan wat je moet weten en staan klaar voor alle vragen die je hebt. Je voelt je op je gemak en je wordt goed voorbereid op het examen!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Appie Amia schreef op
Beste die er is. Ik weet zeker dat ik nergens anders zulke goede lessen kan volgen. Heel erg blij. Rijschool Bouda. IK RAAD HET JR AAN!!??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 84
In één keer geslaagd: ± 56 %
Geslaagd bij herexamen: ± 56 %
Bijgewerkt op: 06-09-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.