Reviews van Rijschool Bouda

9,6 Gaith schreef op
Zojuist geslaagd voor mijn praktijkexamen, heb de lessen altijd als zeer fijn ervaren en de instructeur was zeer vriendelijk, ook legde hij altijd uit wat voor fouten je maakte en deze werden direct opgepakt door tips en het opnieuw uitvoeren dit heeft erg geholpem om snel beter te worden wat uiteindelijk ook weer scheelt in het aantal lessen dat je neemt

Kortom een zeer goeie rijschool met gunstige prijzen en goeie lesmethotes
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Esther schreef op
Ik vind het een goede rijschool, fijne instructeur die ik erg vertrouwde. Ik ben zelf best wel een stresskip, maar heb het wonder boven wonder toch gehaald doordat de instructeur altijd rustig bleef.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Charlotte schreef op
Ik heb een heel goede ervaring met Rijschool Bouda. Mijn docent, Ouahiba, stelde me heel erg op mijn gemak. En ik kon al mijn vragen stellen, hoe simpel ook. Dankzij haar uitleg en geduld ben ik in één keer geslaagd. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Really helpfull, patient driving intsructor, provide with all the skills needed to drive as a pro !
Really recommend them!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Natalia schreef op
I highly recommend this driving school. I came to this school after having taken many lessons from another driving school, where I didn't feel like I made any progress. After starting lessons with Ouahiba from Rijschool Bouda I immediately started driving much better, and eventually passed my driving exam from the first try.
Ouahiba is very patient, always positive, and approaches lessons in a very structured way, which I appreciated a lot. I can recommend her as an excellent driving instructor!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 80
In één keer geslaagd: ± 60 %
Geslaagd bij herexamen: ± 56 %
Bijgewerkt op: 08-03-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.