Reviews van Rijschool Bouda

7,2 Anoniem schreef op
5 stars
Hele goede rijschool! Heel begaan en voelt precies aan wat je nodig hebt! Heeft echt het beste met je voor!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Benthen schreef op
Top rijschool met hele fijne begeleiding! Ik raad deze rijschool zeker aan iedereen aan. Je leert er snel en de instructeur is erg geduldig. Bedankt Mo voor de waardevolle en bovendien gezellige lessen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Chaima Belkasmi schreef op
Ik ben op zijn zachtst gezegd geen rij-talent, maar Mo heeft nooit zijn geduld verloren en dankzij hem heb ik uiteindelijk toch dat rijbewijs gehaald! Ik heb ook een tijdje gelest bij Wahiba en die is net zo'n topper als Mo. Ze zeggen altijd waar het op staat en zijn 100% eerlijk met je. Een unicum binnen de rijschool-wereld. Geen slechte kanten aan deze rijschool ondervonden. Beste rijschool in Leiden naar mijn mening.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Younes schreef op
Ik vondt dat er juiste feedback werd gegeven op de juiste momenten en dat je hier heel snel kan leren. Je kan ook lekker veel lessen hier.
Echt een aanrader !!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Tim schreef op
Ik ben blij dat ik les gehad heb bij Rijschool Bouda. Niet alleen was het gezellig bij Mo in de auto te stappen, hij was ook nog eens een geweldige instructeur. Via rijschool Bouda heb ik dan ook in 1 keer mijn rijbewijs gehaald.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 74
In één keer geslaagd: ± 56 %
Geslaagd bij herexamen: ± 54 %
Bijgewerkt op: 01-11-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.