Reviews van Rijschool Bouda

8,4 Emma de Moel schreef op
Great driving school, I only have good things to say. Hassan is a superb instructor. He builds up feedback and advice and encourages an informal self-evaluation at the end of every lesson that works well to motivate learning. It also really helps that he is willing to not only explain how something is best done on the road, but why a certain maneuver is easier or better than another; this makes the learning process very natural. He's also a very nice and generous guy that makes natural, fun conversation on the road while keeping things professional. Highly recommended! Thanks Hassan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ibrahim Boky schreef op
Ik ben zeer tevreden over mijn lessen die ik kreeg bij rijschool Bouda. De lessen waren zeer praktijk gericht en daarom heb ik ook na mijn eerste poging mijn rijbewijs gehaald! Rijschool Bouda gaf mij een veilige en vertrouwd gevoel. Ik werd op mijn gemak gesteld en de uitleg was makkelijk te begrijpen! Ik raad het iedereen aan om bij rijschool Bouda te lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Saim schreef op
best school friendly instructor got my license just in 7 les and only in first time.
Recommend if tiu want one time then this is the best school ????????????????????
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Levi schreef op
In een keer geslaagd bij rijschool Bouda. Erg goede rijschool met vriendelijke tarieven. Bovendien waren de lessen van Hassan erg gezellig. Iedereen die een rijschool zoekt in de omgeving van Leiden raad ik deze aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Tom Westen schreef op
Beste rijschool die er is! Super relaxede lessen en altijd positief en constructief. Maakt de lessen heel prettig en effectief
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 83
In één keer geslaagd: ± 49 %
Geslaagd bij herexamen: ± 48 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.