Reviews van Rijschool Bouda

8 Anoniem schreef op
Lessen waren goed en gezellig! Je hebt zo'n cliché dat je pas echt leert rijden als je je rijbewijs hebt, maar hier leer je ook echt rijden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Veel lof voor deze rijschool. Veiligheid en controle staat voorop bij deze rijschool. Hassan is een rijinstructeur die het uiterste bij je eruit wil halen. Beste rijschool van Leiden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Goeie rijschool, legt altijd alles goed uit.
Hij zorgt dat je met zekerheid naar examen toe ga zodat je gelijk slaag
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Vishal schreef op

Quality of lessons are excellent. Basics of driving are taught in a very simple and clear manner. Mo is an amazing instructor and no matter how is the situation he never looses his patience and always make sures that the learner is comfortable and relaxed. His friendly nature always keeps the lessons less stressful and interesting.

The process of teaching is very organized and systematic. Depending on learner’s driving experience lessons are planned.

Overall had an very great experience and would highly recommend to join Bouda Driving School.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Tjerk schreef op
Hele prettige samenwerking gehad. Er wordt op een fijne manier lesgegeven waarbij er ook duidelijk wordt besproken wat er goed gaat en wat er beter kan. Zou het zeker aanraden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 69
In één keer geslaagd: ± 53 %
Geslaagd bij herexamen: ± 63 %
Bijgewerkt op: 01-03-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.