Reviews over Rijschool Bouda

10 Marten schreef op
Rijschool Bouda is een absolute aanrader voor iedereen die goed wil leren autorijden. De juiste combinatie van aandacht, interesse, vriendelijkheid en bovenal goed vakmanschap.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Stephanie schreef op
Heel erg tevreden over rijschool Bouda en mijn instructeur Hassan. De lessen waren altijd heel leerzaam, duidelijke en rustige uitleg en natuurlijk ook gezellig. Je wordt op een fijne manier begeleid naar het examen toe, en ben dan ook in een keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Goede instructeur, altijd gezellige sfeer en legt alles goed uit!! Iedereen moet hier lessen die nog wat zoekt, en dan weet je zeker dat je goed zit.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Yasmina Achahboun schreef op
Met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Bouda! Enorm veel lof voor de manier waarop Rijschool Bouda de lessen verzorgt. Alles wordt met precisie en geduld uitgelegd, er wordt optimaal gebruik gemaakt van de lestijd en de lessen zijn behalve leerzaam ook nog eens heel erg gezellig! De rijinstructeurs van Rijschool Bouda stralen professionaliteit, passie en vooral een grote dosis vriendelijkheid uit en maken de weg naar het rijbewijs een weg om nooit te vergeten.

Kortom: Ik zou Rijschool Bouda iedereen aanbevelen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Nancy schreef op
Echt heel erg tevreden over rijschool Bouda! Vanaf de eerste les voelde ik me al op m’n gemak bij Ouahiba. Ze legt alles duidelijk uit en blijft rustig, waardoor je zelf ook meer ontspannen rijdt. Het is ook altijd gezellig in de auto. Ik ben in 1x geslaagd en heb dat echt te danken aan haar manier van lesgeven! Bedankt :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 82
In één keer geslaagd: ± 45 %
Geslaagd bij herexamen: ± 53 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.