Reviews van Rijschool Bouda

10 Yan Ting He schreef op
Zeer goede rijschool! 120% zeker weten aan te raden! Rijschool Bouda werkt hard bij het onderwijzen van de leerling. Zeer vriendelijk, veel geduld. Deze rijschool geeft goed les tijdens de rijlessen.

Ik heb zeer goede ervaringen met Rijschool Bouda. Top!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Hele goede rijschool! De lessen worden goed aangepast op de leerling die in de auto zit. Mo gaf goede instructies en weet je goed op je gemak te stellen, ook als je het spannend vindt om te rijden. Lessen waren makkelijk en flexibel in te plannen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Heel tevreden met deze rijschool! Meer geleerd in 10 lessen met Hassan dan 40 lessen bij een andere rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
5 stars
Hele goede rijschool! Heel begaan en voelt precies aan wat je nodig hebt! Heeft echt het beste met je voor!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Benthen schreef op
Top rijschool met hele fijne begeleiding! Ik raad deze rijschool zeker aan iedereen aan. Je leert er snel en de instructeur is erg geduldig. Bedankt Mo voor de waardevolle en bovendien gezellige lessen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 74
In één keer geslaagd: ± 56 %
Geslaagd bij herexamen: ± 54 %
Bijgewerkt op: 03-01-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.