Reviews van Rijschool Bouda

7,6 Jamila schreef op
Na nare ervaringen met rijscholen heeft rijschool Bouda(Ouahiba) weer het tegen deel bewezen. Het kan namelijk ook goed gaan, want ik kreeg weer hoop en zelfvertrouwen. Ouahiba, Heeft zoveel geduld, goede uitleg en leuke humor. Iedereen die zijn/haar rijbewijs wil halen ga AUB voor rijschool Bouda!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Dani schreef op

Boudha geeft topkwaliteit lessen. Na een lange stop en een flink nare rijles-ervaring gehad bij een ander rijschool, ben ik gestart bij Boudha. Wat rijden mij eerst een misselijkmakend gevoel gaf, heeft Mo (Boudha) mij geleerd controle over de auto te krijgen, hoe je je aan moet passen in onbekende verkeerssituaties en hoe je vooral veilig moet rijden. Het rijplezier kwam langzaam maar zeker weer terug. Mo is een ontzettend goede docent, die zich aanpast aan de leerling. Hij past een gepersonaliseerde leermethode in plaats van een one-size fits all. Ik kan hem aan iedereen aanraden en al helemaal aan mensen die het rijden niet leuk vinden (bijv. door oud-rijinstructeurs die wel eens tegen je schreeuwt): Mo is de kalmte zelf en hij zal er alles aan doen om jou als leerling ook deze kalmte tijdens het rijden over te brengen.
Wat vond je juist goed aan deze rijschool? Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Frederique schreef op
Ik ben erachter gekomen dat een goede klik met je instructeur erg belangrijk is. Nadat ik dat niet had bij een andere rijschool, ben ik bij Rijschool Bouda terecht gekomen, bij Ouahiba. Met haar had ik de klik wel. Super relaxte, nuchtere vrouw en gezellig! De lessen waren altijd uitdagend. Ik zou rijschool Bouda zeker aanbevelen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Ianthe Rebergen schreef op
Ik heb met veel plezier gelest bij Rijschool Bouda. De lessen waren uitdagend, maar ik heb altijd met een veilig gevoel in de auto gezeten. Daarnaast zijn ze erg gemotiveerd, altijd op tijd, is er een fijne evaluatie na elke les en was het altijd gezellig. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Franca schreef op
Super goede rijschool met hele fijne begeleiding. Mijn instructrice was heel fijn, kalm, en ook gewoon gezellig. Door haar ging ik er zelf ook in geloven en ben ik in 1x geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Bouda

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Bouda

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.