•   Vaste instructeur
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Vanessa de Roode 1e Binnenvestgracht 19 B 2312BB Leiden
Website: http://www.autorijschoolderoode.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Autorijschool Vanessa de Roode

7,6 Emmy von Faber schreef op
Ben je aan het twijfelen welke rijschool je moet kiezen? Dan is hierbij de keuze gemaakt.

Als je een keertje af wilt spreken is Vanessa altijd bereikbaar. Ook als je eenmaal bij haar lest is het maken van een afspraak zo gedaan. Als je een keertje af moet zeggen, om wat voor reden dan ook, is dat nooit een probleem.

Verder is het in de auto met Vanessa altijd gezellig. Je kunt merken dat ze plezier heeft om samen in de auto te zitten en dat werkt aanstekelijk. Ze is erg geduldig, ook als ik het niet zo goed deed wist wordt ze ooit boos of geïrriteerd. In plaats daarvan geeft ze je rustig uitleg en brengt het erg luchtig.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Kelly schreef op
Ik vond het echt een toptijd. De rijlessen waren altijd erg gezellig, veel gelachen achter het stuur en leuke verhalen samen. Ik heb er veel geleerd en keek niet tegen een rijlesje op. Ik was de eerste die bij haar ging afrijden en ze gaf me veel steun en zelfvertrouwen dat het ging lukken. En het lukte in 1x. Het fijne was ook dat Vanessa heel flexibel was.

Soms mis ik de rijlessen stiekem nog wel eens!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Karine schreef op
Super! Flexibel, betrouwbaar en gezellig! Geen gesnauw naar je als je wat fout doet, je krijgt een lach en mag het nogmaals overdoen. Veel geduld is er aanwezig, waardoor je geen gevoel krijgt van falen, maar oefening baart kunst. Ze stelt je op je gemak bij examens. Hele, fijne rijschool die ik aan iedereen aan beveel!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Janneke Enter schreef op
Ik vond het heel fijn om te rijlessen bij Vanessa. Ik was zelf nogal zenuwachtig en voelde me bij haar erg op mijn gemak. Ze legt dingen professioneel en rustig uit, maar let er ook op dat je dingen zelf gaat zien. Bovendien was het altijd gezellig in de auto, waardoor ik echt plezier had in het rijden. Het was nooit een probleem als ik een keer niet kon i.v.m. school en toen ik af moest rijden maakte ze extra tijd voor me vrij. Heel prettig en dus een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Vanessa de Roode

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Vanessa de Roode

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 23
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 62 %
Bijgewerkt op: 09-04-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.