•   Gratis proefles
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Bovag
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Rijschool Expert B.V. Pelikaanstraat 21 2312DW Leiden
Website: http://www.rijschool-expert.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Rijschool Expert B.V.

8 Said schreef op
Mijn motorrijbewijs bij expert gehaald.
Ik kom zelf uit Den Haag maar heb bij expert met veel plezier mn lessen gevolgd.
Streng maar rechtvaardig lijkt het motto hier en met succes !! In 1 keer geslaagd !!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Michael schreef op
Rijschool Expert is een super leuke rijschool met goede instructeurs, ik voelde me dan ook direct op mijn gemak. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Najib. Najib is een gedreven instructeur, en steekt veel energie in zijn leerlingen, geen foutje ziet hij over het hoofd, en dat krijg je natuurlijk direct te horen. Qua uitrusting is alles aanwezig. Motor broeken/jassen/handschoenen/helmen. Ook de motoren zijn nieuw en worden goed onderhouden. Ik heb er met veel plezier gereden, en mijn examens allemaal in 1 keer gehaald. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 R schreef op
Onwijs goede intsructeur, is erg duidelijk en geeft een goede begeleiding. Had nog nooit auto gereden en had binnen 1 maand me rijbewijs ben erachteraan gelijk begonnen met me motorrijbewijs, daarmee ook 1 een x geslaagd!!. Raad deze rijschool aan iedereen aan ! gezellige maar ook leerzame lessen.
RIJSCHOOL EXPERT GA ZO DOOR.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Lotte schreef op
Hele leuke lessen en tijd gehad

ook in 1 keer geslaagd, deze rijschool is echt een aanrader!!

thanks voor alles rijschool expert.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 O schreef op
Instructeur leek aan het begin een sympathieke gozer, maar bleek het tegendeel. Na 1 keer afrijden overgestapt naar een andere rijschool. Hier heb ik geen moment spijt van gehad.
Vele bizarre voorvallen. Zo zou hij de vingers wel breken van de monteur die tijdens de les een lampje niet uit wilde zetten. Bovendien heb ik elke ziekte wel gehoord en naar m'n hoofd geslingerd gekregen. Bijzonder onprettige ervaring in de auto.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Expert B.V.

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Expert B.V.

Examencentrum Leiden (Auto)

Aantal examens: 377
In één keer geslaagd: ± 53 %
Geslaagd bij herexamen: ± 51 %
Bijgewerkt op: 04-12-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.