Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›
kaart van Hellevoetsluis

Contactgegevens

Verkeersschool Nobel Hellevoetsluis B.V. Oostdijk 37 3224AK Hellevoetsluis
Website: http://www.verkeersschoolnobel.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Verkeersschool Nobel Hellevoetsluis B.V.

3,2 Anoniem schreef op
Waardeloze rijschool!

ten eerste zijn het echt zakkenvullers zoals anderen ook al vertellen over nobel. ik heb na een slechte ervaring toch gekozen voor deze rijschool omdat ze in de buurt zijn maar sinds dag 1 heb ik geen een goede les gehad.

zelfs mijn vorige rijschool had meer geduld dat nobel. ik zou niemand aanraden bij deze rijschool te gaan. ook de mevrouw aan de telefoon heeft totaal geen luisterend oor laat staan geduld naar mijn verhaal.

uiteindelijk ben ik geslaagd via de 3e rijschool waar ik me heb aangemeld.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,2 Anoniem schreef op
Mijn dochter deed haar bromfietspraktijkexamen bij Nobel met 4 uur les erbij. Ze kwam er achter dat de mensen daar heel ongeduldig zijn en ze je onzeker maken als je een foutje maakt. Ze was ook gevallen met haar scooter tijdens de les waarnaar er naar haar werd gekeken alsof het haar schuld was en het expres had gedaan, allemaal heel onsympatiek en juist niet geduldig.

toen ze ging afrijden was de examinator ook heel opstandig en maakte haar heel onzeker met haar snelheid en kijken door de bocht dat ze het niet goed deed, daardoor werd ze heel onzeker en is ze uiteindelijk gezakt doordat ze een bocht niet goed inkeek en in een woonwijk volgens hem 37 km/u reed terwijl ze gewoon 31-30 km per uur ging ( het was een 30 km/zone)
Ook toen ze de uitslag hoorde, werd ze voor gek gezet, tevens ook door de lesgever op dat moment en werd er zelfs een beetje bij gegrijnsd.

KORTOM: geen fijne rijschool voor bromfietspraktijkexamen en enorme zakkenrollers!!! ga er niet heen !!

zeker hele onvriendelijke mensen die geen verstand hebben wat een puber voelt op dat moment en zich niet inleven in de gevoelens en de zenuwen van een ander.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,6 Anoniem schreef op
Waardeloze rijschool: uitgemolken!
Mijn dochter had 2 rijinstructeurs. Na 47 rijlessen á 60 minuten en een vooruitzicht dat ze ,,allang niet klaar is,, ben ik ermee gekapt en naar andere rijschool. Na 47 lessen nog niet eens les gekregen in file parkeren en maar 1x snelweg op geweest!!!
En zal ik maar zeggen dat mijn dochter kon al schakelen, sturen, straat keren en had heeft geen rijangst.
Er staat zelfs op hun site:
Het gemiddelde ligt op 30 à 40 kwalitatief goed gegeven lesuren.
KWALITATIEF GOED GEGEVEN. Dat zegt genoeg over de gegeven lessen.

Wat mij betreft ...zakkenvullers.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,6 Anoniem schreef op
Ik ben in juni 2013 begonnen met rijles en heb in februari 2014 na twee examens en een TTT eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ik heb hier ongeveer 66 uur rijles voor nodig gehad. Ik zou deze rijschool niet aanraden omdat je ten eerste pas bij rijles 5 mag gaan schakelen, ten tweede ik al erg zenuwachtig was en dit alleen maar meer werd door een ongeduldige instructeur en dit zeer slecht was voor mijn zelfvertrouwen, bovendien heerste er een slechte sfeer in de auto en vond ik mijn instructeur weinig begripvol. Eerst dacht ik dat het gewoon aan mij lag, dat ik er geen gevoel voor had en daarom zoveel rijles nodig had. Toen ik echter wat bekenden die bij dezelfde rijschool zaten sprak hoorde ik dat heel veel veel les nodig hadden en deelden zij mijn mening over de kwaliteit. Ze zijn wel een van de goedkoopste van de regio, maar doordat je zoveel les nodig hebt merk je dat niet echt. Ook moet je €260 betalen voor een rijexamen en moest ik vervolgens ook nog €40 betalen om naar het CBR te rijden. Kortom: ik heb het hier totaal niet naar mijn zin gehad en zou deze rijschool niet aanrijden
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Supergoede uitleg zodat je nog meer gemotiveerd raakt.... echt een aanrader
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Rijschoolvergelijker.net beoordeelt met 3 review(s):
r. schreef op
Algemeen:afspraken werden altijd goed nagekomen . is altijd ook voldoende plek. ophalen thuis of bij metro geen probleem.Materiaal:auto is gewoon goed verz

Beoordeel Verkeersschool Nobel Hellevoetsluis B.V.

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Verkeersschool Nobel Hellevoetsluis B.V.

Examencentrum Spijkenisse (Auto)

Aantal examens: 420
In één keer geslaagd: ± 47 %
Geslaagd bij herexamen: ± 59 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Spijkenisse (Bromfiets)

Aantal examens: 103
In één keer geslaagd: ± 85 %
Geslaagd bij herexamen: ± 92 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Rotterdam (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 107
In één keer geslaagd: ± 98 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Spijkenisse (Auto + aanhanger)

Aantal examens: 74
In één keer geslaagd: ± 75 %
Geslaagd bij herexamen: ± 71 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Rijswijk (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Spijkenisse (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 140
In één keer geslaagd: ± 81 %
Geslaagd bij herexamen: ± 77 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.