•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Bovag
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›

Contactgegevens

Sabrina Mangrey Stek 27 3311XS Dordrecht
Website: http://www.autorijschool-sabrina.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Sabrina Mangrey

7,2 wouter schreef op
Sabrina is een fijne en geduldige rij-instructrice. Ze kan duidelijk uitleggen hoe je moet bepaalde zaken moet doen en staat er ook op om het echt goed te doen ipv af te raffelen.

Ze staat altijd voor je klaar en is vaak erg flexibel qua planning.

kortom een hele fijne rij instructrice:)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Nani schreef op
Sabrina rijschool is een van de weinige scholen die tijd besteed in het opbouwen van een band met de leerling. Ik ben blij dat ik met deze school heb gelest.. als je echt goeie chauffeur wil zijn moet je bij haar zijn!

Echt een topper!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Anoniem schreef op
Goed rijschool. Duidelijk uitleg. Goede prijs en erg fijne instructeur. Weet waar ze het over heeft. Een aanrader. Last je zelf nadenken en zien wat je doet en waarom je het doet of waarom niet.
Goede lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Anoniem schreef op
Ik heb fijn gelesd bij deze rijschool en ben met nog geen 20 lessen geslaagd. Je kunt goed lachen met Sabrina maar geeft ook goed les.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 Anoniem schreef op
Slechtste instructeur ooit! Neemt niet eens de moeite om je gerust te stellen als je zakt voor je examen. Ze begint dan gelijk over het geld wanneer je haar wilt betalen voor de volgende les. Toont helemaal geen empathie voor haar leerlingen. Denk dat ze mag schreeuwen en je beledigigen als je iets verkeerds doet tijdens de rijlessen. Ze zit alleen te bellen in haar auto. En geeft geen tips of uitleg. Ben blij dat ik van je af ben en nu een fatsoenlijke rijschool heb. Zielige geldwolf !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
Reactie van de rijschool geschreven op
Allereerst kom je van een ander rijschool waar je 30 lessen al gehad te hebben.Vervolgens maak je die rijschool ook zwart neemt bij mij rijlessen wat zij helemaal niks van begrijp of snap heeft mij auto schade gereden met achter uit rijden. Natuurlijk ga ik míjn stem verheffen. Vraag mij om voor haar rijbewijs te kopen voor 500 euro ik ga mij baan niet riskeren.Opa van Mirada hopic is het land uit gezet voor het maken van valse paspoorten denk dat ik dat ook ga doen. en over zielige geldwolf gesproken jou tante is in December 2018 geslaagd in 1 keer moet mij nog 250 euro nog steeds betalen. En inderdaad moet ik mijn telefoon opnemen en klanten te woord staan en het is allertijden veilig gebleven anders kon je geen wanhopig reactie schrijven. 20 jaar geleden is je oom Djani ook in 1 keer geslaagd.Van hem krijg ik ook nog 50 euro.ik snap dat je wilde slagen maar helaas.
next

Beoordeel Sabrina Mangrey

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Sabrina Mangrey

Examencentrum Barendrecht (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-11-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Dordrecht (Auto)

Aantal examens: 9
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 14 %
Bijgewerkt op: 01-11-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Berkel Enschot (Auto)

Aantal examens: 60
In één keer geslaagd: ± 12 %
Geslaagd bij herexamen: ± 42 %
Bijgewerkt op: 01-11-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Breda (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-11-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.