•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Bovag
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›

Reviews over Sabrina Mangrey

7,2 Dante dessi schreef op
Fantastische rijschool. Goed begeleid op weg naar je rijbewijs. Hele fijne rij instructise ! Ook altijd goed optijd en hee geduldig met de omgang. Echt een aanrader als je je rijbewijs wilt halen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Annelie schreef op
Bij Sabrina leer je goed en zelfverzekerd rijden. Ze is erg eerlijk en weet goed wat een leerling nodig heeft. Ze neemt de tijd voor je en is streng maar rechtvaardig wanneer het nodig is. Je kunt ook zeker goed met haar lachen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Liliana schreef op
Ik vind dit een goeie rijschool, alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd door de instructrice. Ze blijft rustig waardoor het rijden ook prettig is. Een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Pedro schreef op
Super rijschool,

Goed begeleid door sabrina en door veel positieve invloeden van haar met veel positiviteit het examen in gegaan en gelijk geslaagd.

Bedankt voor alles en zeker een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jovita schreef op
Ik ben net begonnen bij Sabrina. En ik ben heel erg tervreden! Ze is een goede rij instructrice ze stelt je op je gemak ze is super aardig en heeft geduld met je. Ik zit op me gemak in de auto en voel steeds meer groei en zekerheid. Ik ben blij dat ik deze rijschool heb gekozen. ??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Sabrina Mangrey

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Sabrina Mangrey

Examencentrum Berkel Enschot (Auto)

Aantal examens: 51
In één keer geslaagd: ± 12 %
Geslaagd bij herexamen: ± 34 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Breda (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Dordrecht (Auto)

Aantal examens: 7
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 40 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.