•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Bovag
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Sabrina Mangrey Stek 27 3311XS Dordrecht
Website: http://www.autorijschool-sabrina.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Sabrina Mangrey

6,4 Anoniem schreef op
Goede rijschool soms beetje streng maar altijd goed en duidelijke uitleg ben zeer tevreden aardige instructeur ze komt altijd optijd en je krijg echt waar voor je les geld in 1x geslaagd
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Laura schreef op
Sabrina is rechtvaardig streng ze wilt dat je het beste eruit haalt en uit jezelf haalt. Heb geweldig gelachen deze maanden ! Enorm geduldig en je kan zelf aangeven wat je nog extra wilt oefenen ! Enorm veel geleerd van der !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Ik raad je niet aan om bij sabrina te lessen! Ze is de hele tijd aan het telefoneren ( niet zakelijk gericht maar ook heel de tijd over haar zoontje en de psychiater daar Van etc etc. ) Ook stopt ze elke les minimaal 5 a 10 min om te tanken en drinken/eten te kopen ( elke les weer.) Ze probeert je ook niet op je gemakt te laten voelen ze blijft over geld praten en als je eenmaal alles betaalt hebt is het nog erger. Hoe goed je het ook doet ze laat je de eeeste 6 a 7 lessen alleen sturen. ZE PROBEERT ALLEEN GELD TE STELEN VAN MENSEN AUB WEES VOORZICHT EN KIES EEN ANDER SCHOOL. Je ziet al aan haar reacties onder de ( negatieve) bedoordelingen hoe ze is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
Reactie van de rijschool geschreven op
Allereerst heb ik geen zoontje die psychische klachten heeft. En natuurlijk moet ik ook tanken en dat ik mijn drinken haal is geen probleem ik moet ook drinken. En natuurlijk praat ik over geld wat je nog niet heb afgerekend en dat je al die tijd met smoesjes komt mijn geld is nog niet gestort. en mij nog steeds niet heb betaald en dat ik incasso heb ingeschakeld. En over 6 a7 lessen sturen betekent dat je totaal niet instaat ben om verder met schakelen of iets anders te gaan beginnen. Ik steel geen geld van mensen ik laat hun just in termijnen betalen. Dat jij zwart óveral rijlessen neemt en helemaal uit Helmond komt lessen zeg al heel wat. Hoe heb ik jou geld je heb nog helemaal niks betaald wat jou boos maakt is dat er incasso is ingeschakeld. Zoek aub een leven ga geen rijscholen zwart maken. We hebben al zo moeilijk leerling zoals jij.
6,8 Anouk schreef op
Duidelijk instructies. Af en toe streng, maar rechtvaardig. Denkt met je mee. Is ook bereid in het weekend te rijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Gabriella schreef op
Goede rijschool, was elke les leuk en erg leerzaam. Sabrina maakt altijd tijd voor je. Binnen 4 maanden mijn rijbewijs gehaald. Al met al een top rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Sabrina Mangrey

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Sabrina Mangrey

Examencentrum Berkel Enschot (Auto)

Aantal examens: 67
In één keer geslaagd: ± 12 %
Geslaagd bij herexamen: ± 36 %
Bijgewerkt op: 01-07-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Breda (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-07-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Dordrecht (Auto)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 43 %
Bijgewerkt op: 01-07-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.