•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Verkeersschool Content Zwaluwenburg 96 3328CS Dordrecht
Website: http://www.rijschoolcontent.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Verkeersschool Content

7,2 Anoniem schreef op
Ik ben zeer tevreden met deze rijschool, ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn bromfiets examen en heb 5 lessen genomen. Instructeur is streng maar dat is alleen maar beter hij heeft me veel geholpen en goede tips gegeven.
Zeer zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,8 Anoniem schreef op
Ik had een afspraak gepland met de rijschool zelf , vervolgens is er wat tussengekomen waardoor het niet door kan gaan , heb gevraagd aan hem om mijn praktijk examen te annuleren maar hij vraagt zelfs daar geld voor .
Wel jammer .

Alles draait om geld en geen gevoel .

Topp !!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Ashley schreef op
Ik heb bij Soeresh gereden voor m'n motor rijbewijs. Hij kijkt echt naar je ervaringen qua rijden. Ik ben zelf vrij klein van stuk dus heb ik eerst geleerd te rijden met een wat lichtere motor en dat opgebouwd tot een A motor. Hij kijkt en zegt wat er goed gaat en wat er minder goed gaat, geeft tips voor hoe het de volgende keer beter kan en laat je pas afrijden als je er klaar voor bent. En ja hij is soms hard en daar moet je als persoon tegen kunnen maar hij zegt wel de waarheid en dat is wat je nodig hebt om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer en dat lijkt mij erg belangrijk. Hij is duidelijk, gezellig en als je vragen hebt kan je altijd bij hem terecht en ook voor tips. Ik heb echt heel veel aan hem gehad.

Ik kan hem zeker aanbevelen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
4,4 Anoniem schreef op
Ten eerste niet geslaagd, dat maakt niet uit dat heeft waarschijnlijk zo moeten zijn maar de rijinstructeur kwam niet vriendelijk over en streng is prima maar hij kwam ook zeer
negatief over ook geen complimenten en hij bleef maar blèren in mijn oortje en stelde mij totaal niet op mijn gemak? En ik werd er alleen nog nerveuzer van! jammer dat hij dat niet zag of begrepen heeft! Beetje jongeren kennis? Ook werd er gevraagd of ik een scooter had en mee reed?? volgens mij mag dat niet?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,2 Anoniem schreef op
Zeer slecht! De eigenaar is er vandoor gegaan met de buit na x aantal lessen. De eerste paar lessen verliepen prima. Tegen het einde aan probeerde hij mij te overtuigen om meer lessen te nemen en had ik al vooruit betaald voor mij pakket inclusief rij examen. Hij bleef me aan het lijntje houden door te zeggen dat het examen niet ingepland kon worden i.v.m. omstandigheden bij het CBR - na het controleren hiervan bleek er niets van waar te zijn. De confrontatie wilde hij niet aan gaan en uiteindelijk heeft mij geblokkeerd op elke mogelijke manier en heeft hij het geld gehouden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Verkeersschool Content

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Verkeersschool Content

Examencentrum Dordrecht (Auto)

Aantal examens: 10
In één keer geslaagd: ± 43 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-05-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Dordrecht (Bromfiets)

Aantal examens: 188
In één keer geslaagd: ± 72 %
Geslaagd bij herexamen: ± 86 %
Bijgewerkt op: 01-05-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Dordrecht (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 49
In één keer geslaagd: ± 86 %
Geslaagd bij herexamen: ± 86 %
Bijgewerkt op: 01-05-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Dordrecht (Auto + aanhanger)

Aantal examens: 21
In één keer geslaagd: ± 56 %
Geslaagd bij herexamen: ± 80 %
Bijgewerkt op: 01-05-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Dordrecht (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 45
In één keer geslaagd: ± 95 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-05-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.