•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews van Verkeersschool Content

4,4 Anoniem schreef op
Ten eerste niet geslaagd, dat maakt niet uit dat heeft waarschijnlijk zo moeten zijn maar de rijinstructeur kwam niet vriendelijk over en streng is prima maar hij kwam ook zeer
negatief over ook geen complimenten en hij bleef maar blèren in mijn oortje en stelde mij totaal niet op mijn gemak? En ik werd er alleen nog nerveuzer van! jammer dat hij dat niet zag of begrepen heeft! Beetje jongeren kennis? Ook werd er gevraagd of ik een scooter had en mee reed?? volgens mij mag dat niet?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,2 Anoniem schreef op
Zeer slecht! De eigenaar is er vandoor gegaan met de buit na x aantal lessen. De eerste paar lessen verliepen prima. Tegen het einde aan probeerde hij mij te overtuigen om meer lessen te nemen en had ik al vooruit betaald voor mij pakket inclusief rij examen. Hij bleef me aan het lijntje houden door te zeggen dat het examen niet ingepland kon worden i.v.m. omstandigheden bij het CBR - na het controleren hiervan bleek er niets van waar te zijn. De confrontatie wilde hij niet aan gaan en uiteindelijk heeft mij geblokkeerd op elke mogelijke manier en heeft hij het geld gehouden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
in 1 woord triest en zo te zien zijn we niet de enige die ontevreden zijn, deze rijschool vermijden en dan maar iets meer betalen, elke cent aan deze man is weg gegooid geld
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 Anoniem schreef op
Bij het maken van afspraken ging het al mis!
Na het niet nakomen van zijn afspraak heb ik hem daarop geattendeerd, waarop ik een zeer onprofessioneel mailtje vol met spelling en grammatica fouten terug kreeg waarin hij beweerde de afspraak niet gemaakt te hebben (terwijl er bewijzen zijn van de gemaakte afspraak). Denk goed na voordat men met deze school in zee gaat, goedkoop is vaak duurkoop.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Sander Berkhout schreef op
Ik ben zeer tevreden over deze rijschool. Heb via deze rijschool mijn E achter B gehaald. Ja de instructeur is erg streng. En dat is alleen maar goed. Dat is de enige manier dat je het leert. Hij ziet alles wat je doet en heeft non-stop opmerkingen. Maar hij zegt het ook als je het goed doet. Hij laat je nadenken en inzien wat er allemaal anders is en weet heel goed aan te geven wat je verkeerd doet. Als je een gezellige babbel wil, ga je naar het café. Als je goed wil leren rijden en wil leren van je fouten, dan ga je gewoon naar Content!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Rijschoolvergelijker.net beoordeelt met 3 review(s):
J. schreef op
Algemeen:lessen opzich goed maar afspraken maken ho maar. Let goed op de tijd, meneer heeft het vaak te druk met andere zakenMateriaal:Prima niks mis meeIn

Beoordeel Verkeersschool Content

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Verkeersschool Content

Examencentrum Dordrecht (Auto)

Aantal examens: 31
In één keer geslaagd: ± 17 %
Geslaagd bij herexamen: ± 42 %
Bijgewerkt op: 03-01-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.