Reviews over Rohan Drive

8 Tom Cooper schreef op
Henk en zijn vrouw zijn echt superlief en hij geeft goed les. Heel vriendelijk en kundig. Ik heb sinds een maand m'n eigen auto en nog geen enkele deuk! Alles te danken aan ROHANDRIVE!! Niets dan love voor deze rijschool
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Babs schreef op
toprijschool legt alles duidelijk uit verteld jou eerlijk waar je bent en staat zeker een aanrader hij neemt altijd de tijd voor je en rijd niet van leerling naar leerling
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Damien de niet schreef op
Ik ben erg blij met de rijschool niet alleen omdat ze me mijn rijbewijs hebben bezorgd maar ook omdat het gewoonweg hele aardige mensen zijn die je ook persoonlijk leert kennen.
Ze winden er geen doekjes om en zorgen dat jij zo snel mogelijk slaagt en het ze passen zich geheel op jouw rooster/schema aan.
TOP!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Perfecte service, echt handgemaakt op wat jij als persoon nodig hebt om je niet alleen zo snel mogelijk maar ook als een zo compleet mogelijke veilige rijder van het verkeer te laten genieten!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Michel schreef op
Henk is een fantastische instructeur. Hij leert je rijden volgens de CBR regels, dus geen verrassingen op je examen. Hij doet er ook alles voor om jou in 1 keer te laten slagen. Ik ben ook in 1 keer geslaagd, maar dat kwam alleen doordat hij zich zo inzette voor mij. Wil je in 1 keer slagen dan is Rohan Drive de rijschool die je zoekt. Laat je niet bedonderen door andere rijscholen dat je in 30 lessen kan slagen, je zal geheid zakken en wederom een aantal lessen moeten afnemen. Rohan Drive doet er alles voor dat je in 1 keer zal slagen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rohan Drive

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rohan Drive

Examencentrum Rijswijk (Auto)

Aantal examens: 50
In één keer geslaagd: ± 7 %
Geslaagd bij herexamen: ± 29 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.