Reviews over Rijschool Balli

8 Aarti schreef op
Goede rij school. Je rijdt altijd met plezier en veel gezelligheid. Legt dingen uit, totdat je het begrijpt. Top! Zeker een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Deze rij school is super goed. Ik vertrouw mijn rij instructeur volledig. Met zijn aanpak heb ik mijn rijbewijs gehaald. Zeker aan te raden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Dilan U schreef op
Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over rijschool Balli. Altijd vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Het lessen inplannen verliep altijd snel en goed, en de lessen waren altijd gezellig, rustig en leerzaam. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor deze rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op


Ik heb niet veel te vertellen over rijschool balli. Alleen maar positief. Super leuke en leerzame lessen. Alles vlekkenloos behaald. Dus mijn theorie en praktijk in 1 keer behaald. Mijn familie, onderandere moeder, tantes, nichtjes en neefjes. Allemaal tevreden over rijschool balli. Niks negatief. Want hun allemaal hebben ook lessen gevolgd. En waren allemaal tevreden. Lessen zijn super praktijk zowel theorie lessen. Dus 100% tevreden ermee!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Heel goed. Goede begeleiding door Balli. Ik ben daardoor voor theorie en praktijk in een keer geslaagd. Het was erg gezellig.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Balli

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Balli

Examencentrum Rijswijk (Auto)

Aantal examens: 132
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 47 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Zoetermeer (Auto)

Aantal examens: 18
In één keer geslaagd: ± 56 %
Geslaagd bij herexamen: ± 67 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.