•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews van 1BASIS

8 Angie schreef op

Iedereen adviseer ik om hier te gaan lessen

De rijschool is heel goed bereikbaar en snelle whatsapp service. Ook lessen in de avond en weekend mogelijk.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Fabiola rijke schreef op
Dit is echt de enige rijschool waar ze meteen je praktijk inplannen en ook echt maar 4 lessen heb hoeven doen na de proefles omdat ik al een keer heb afgereden bij cbr via me oude rijschool. Andere rijscholen zeiden na de proefles dat ik weer minimaal 20 tot 30 lessen pakket moest afnemen. Hier bij 1BASIS mocht ik in 4 lessen afrijden en ook geslaagd !!!

Wil je een eerlijke en snelle afhandeling ga dan hier rijlessen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Justin schreef op
Na mijn vorige rijschool kwam ik hier terecht. Omdat ik dus ook al ergens anders gereden heb waar ik de naam niet van ga vermelden heb ik wel het verschil tussen 2 rijscholen kunnen ervaren.

En ik kan je vertellen bij 1BASIS is de administratie velen malen beter, de afspraken worden altijd nagekomen en de vorderingen worden op een kaart bijgehouden. Ook hebben zij vele malen goedkoper dan anderen. Ik raad je aan om minimaal een proefles te doen dan word je vanzelf overtuigd!

Gr. Justin
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Nathalie schreef op
Wat vond je juist goed aan deze rijschool?
De prijs en de begeleiding was perfect


Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Af en toe kreeg ik laat reactie op de Whatsapp maar ik begrijp het wel omdat mijn instructeur veel uren aan het werk was en tijdens de les zo min mogelijk op zijn telefoon bezig is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Antonio schreef op
Het lessen altijd goed verlopen netjes optijd met de lessen.

Ik raad je aan om hier te lessen om snel en goed geholpen te worden om je rijbewijs te halen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel 1BASIS

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages 1BASIS

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.