•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rijschool CHILL

9,6 Anoniem schreef op
08-02-2019.

Natuurlijk in 1 keer geslaagd bij Chill. Radjindre, bedankt voor de goed gestructureerde, leuke, gezellige, educatieve en vooral efficiente lessen. Je bent een perfectionist en dat is maar goed ook, bij Chill leer je van elk klein foutje en groei je door tot een goede automobilist. De manier van lesgeving bij Chill is ook anders dan bij andere rijscholen, de lessen zijn heel erg gestructureerd en bouwt op naar de volgende les. Ik heb verder weinig te zeggen, Radjindre, nogmaals bedankt voor de goede en gezellige lessen en voor het vertrouwen om in 1 keer te slagen!

Mvg,
Pim
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Martine schreef op
Zeer goede rijschool, duidelijke lessen en goede instructie en uitleg. De instructeur blijft ten allen tijde rustig, vriendelijk en geduldig! Ben in 1x geslaagd, je hebt precies zoveel lessen als nodig en je hebt de nodige ervaring als je afrijdt en je je rijbewijs hebt. Je leert de auto van binnen en van buiten kennen!
Deze rijschool is zeer aan te bevelen voor een uitstekende rijopleiding!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Charel schreef op
3x van rijschool veranderd. Uiteindelijk bij Rijschool Cool, waaruit bleek dat ik van alles verkeerd heb aangeleerd. Er werd goed en rustig de tijd genomen, om je alle vaardigheden onder de knie te krijgen. Niks was te veel gevraagd. Altijd een gezellige sfeer in de auto en konden goed met elkaar praten. Kreeg na het oefenen in de les de vaardigheden als "huiswerk" mee naar huis om de stappen uit je hoofd te leren (nu nog steeds vaak erg handig om terug te lezen). Uit eindelijk na 1x afrijden gelijk geslaagd!! Nog steeds heel erg bedankt voor de goede lessen en zorgen!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Jordi schreef op
De anonieme beoordeling omschrijft een slechte persoonlijkheid van de rijschool. Hier heb ik graag een paar tegen argumenten voor gebaseerd op mijn ervaring bij deze uitermate goede rijschool!
'kort lontje?!' Deze rijschool steekt ver boven het gemiddelde uit als het gaat om zijn persoonlijkheid. Je krijgt werk mee om thuis door te nemen voor de volgende les? Geen aandacht aan besteed of kwijt geraakt? Hij mailt je gerust in het weekend of legt het dan alsnog zelf uit tijdens de les die daarover gaat waardoor je GEEN achterstand op bouwt.
'Koffie tijdens de lestijd?!' Deze rijschool hanteert rijtijden van 100minuten. Als beginnend bestuurder is het niet verantwoord om 100minuten te blijven rijden. Als je dus een route hebt gereden zet hij de auto even aan de kant neer om met jou de route door te nemen +/- punten dit heeft mij in het voordeel geholpen.

Verder heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald bij deze rijschool en niet alleen me rijbewijs. Deze rijschool heeft mij meer dan alleen leren rijden. Zat ik ergens mee dan merkte hij dat en werd dit perfect opgepikt zodat ik alsnog rustig achter het stuur zat. Ben je de les een keer vergeten? Plots ziek geworden? Volgens je contract kost je dit je rijles geld bij hem is dit echter niet zo. Iedereen maakt fouten en dit kan dus een keer gebeuren. Hij heeft alle tijd voor je zelfs in zijn vrije tijd.

Met vriendelijke groet,

Jordi
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Sandra schreef op
Rijschool Cool is een echte topper. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen. De rij-instructeur neemt echt de tijd voor je en blijft dingen herhalen totdat je het in je vingers hebt. Ik vond het altijd erg gezellig tijdens de lessen. hij kan erg goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. Ik wist dat hij me niet liet opgaan als ik het nog niet in mijn vingers had. Ben in 1 keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool CHILL

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool CHILL

Examencentrum Barendrecht (Auto)

Aantal examens: 59
In één keer geslaagd: ± 41 %
Geslaagd bij herexamen: ± 47 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.