Let op!

Deze rijschool bestaat niet meer.

  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›
kaart van Zierikzee

Reviews van Autorijschool Anja

2,4 Anoniem schreef op
Echt een super slechte rijschool. Anja gaat alleen maar naar Mc Donald. Houd zich bezig met andere dingen dan lesgeven. Persoonlijk vind ik het een over de datum puber. Maar ja dat vind.
Ben blij dat ik op tijd ben weggaan bij haar!!!! Ik kon bij de andere rijschool weer bij les 1 beginnen omdat het verkeerd was uitgelegd. Nu 5 lessen bij andere valt het mij op dat ik verder ben dan bij haar 8 lessen. Raad je zeker aan om goed na te denken voor je hier je rijbewijs wilt halen!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 Anoniem schreef op
gaat veel naar mcdonalds,meer met dr telefoon bezig,alsje er wat zegt wordt ze boos.
Ben ook over gestapt naar een andere rijschool
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 frank schreef op
Anja is een super instructrice, een echte hagenees. Met Anja kan je ontzettend veel lol hebben en heeft een hart van puur goud. Als jij goed je best doet en gaat alles na wat je hoort te doen heb je een ontzettend goede aan haar. Je leert ontzettend veel en ze heeft de nodige ervaring met haar vak. Ik heb zelf een flinke handicap aan mijn rechter arm, Anja vond dit een leuke uitdaging om mij te kunnen slagen. Met 4 lessen heb ik mijn medische keuring behaald. En in de andere 16 lessen ben ik klaar gestoomd voor het examen. En ik ben in 1x geslaagd.

Anja, bedankt voor deze geweldige uren! Het was een super ervaring!!!!??

Liefs,
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Manon schreef op
Anja is een hele fijne rij-instructrice, Ze heeft geduld en legt alles heel goed uit. Ze weet hoe ze met onzekere leerlingen om moet gaan. Ik raad iedereen aan om bij Anja te lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Camille schreef op
Super leuke rijlessen gehad en daarnaast ook heel snel geslaagd. Ik raad iedereen aan om naar Anja te gaan. Goede uitleg, niet duur en in 1x geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Anja

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Anja

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.