Reviews over Verkeersschool Fred Blommaert

2 Anoniem schreef op
Slechte rijschool!! Geen geld aan geven.
Rookt in de auto. Laat regelmatig vreemde rijles geven, zonder eerst bericht.
Mocht ineens maanden geen les geven, maar naar mijn lesgeld kon ik fluiten.
***Gedeeltelijk verwijderd i.v.m. schending voorwaarden***
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 can schreef op
wat jullie (anoniem ) hier op de site vermelden is onwerkelijk .krijg sterk de indruk dat de concurrent Fred helemaal kapot willen maken.in ieder geval ben ik in een geslaagd in nog geen 20 lessen dus ik bedoel maar! Ik vindt Fred een top instructeur . Groet Can
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,4 P.B schreef op
Wat gewoon opvalt is dat leerlingen van Fred leuke referenties neerzet. Niet klaagt over roken vieze auto vloeken.... Lijkt mij dat wat ex leerlingen vertellen meer waarde heeft dan een anoniempie. P.B
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,4 Ej schreef op
Laat ieder gewoon in zijn waarde. Aan iedereen mankeert wat. En Fred laat een ieder praate. Je weet waar het vandaan komt. ??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 Anoniem schreef op
SLECHT en OPLICHTERIJ

Mensen, begin er niet aan. Deze man rookt zware shag in de auto, vloekt, is onbeschoft en een leugenaar. Weet soms zelf de verkeersregels niet. Hij wordt momenteel begeleid om zijn instructeurs bewijs te halen, hij heeft jarenlang onbevoegd rondgereden en is hier dus ook voor opgepakt (zie krantenartikel hieronder). De lesauto is oud en vies. De prijzen op de website veranderen bijna met de dag. Erg onstabiel allemaal.
Hierbij de tekst van het krantenartikel:

Zierikzeese rijschoolhouder moet lesauto inleveren
Een rijschoolhouder uit Zierikzee moest woensdagmorgen in Goes zijn lesauto inleveren nadat hij staande werd gehouden door de politie. Dat schrijft Verkeerspro.nl.Verder schrijft de website: ,,De man had schulden bij de Belastingdienst. Ook bleek de rijschoolhouder onbevoegd rijles te geven waarvoor hij een bekeuring kreeg. Dat bevestigt een politiewoordvoerder aan VerkeersPro. De rijschoolhouder werd door de politie staande gehouden aan de Troelstralaan in Goes. De instructeur was op dat moment bezig met het geven van rijles. Bij de controle bleek dat de man nog een schuld open had staan bij de Belastingdienst. Daarop werd zijn lesauto in beslag genomen.
Daarnaast bleek dat de man onbevoegd rijles gaf. Volgens rijschoolhouders zou de betreffende instructeur als sinds 1998 geen bevoegdheid meer hebben. Zowel de politie als IBKI, het instituut voor examinering en certificering in de mobiliteitsbranche, kunnen dit jaartal vanwege privacyredenen niet bevestigen. Het onbevoegd geven van rijles is in de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen strafbaar gesteld met een boete van maximaal 8.200 euro of een hechtenis van maximaal twee maanden.” Aan WereldRegio verklaart de rijschoolhouder dat hij geen les meer zou geven in de auto. Wel theorielessen. Hij ontkent onbevoegd te zijn.

donderdag 5 januari 2017


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Verkeersschool Fred Blommaert

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Verkeersschool Fred Blommaert

Examencentrum Goes (Auto)

Aantal examens: 51
In één keer geslaagd: ± 39 %
Geslaagd bij herexamen: ± 46 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Bergen Op Zoom (Auto)

Aantal examens: 3
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.