Reviews over Autorijschool Kramer

8 Anoniem schreef op
Altijd leuke en leerzame lessen gehad! Je wordt goed geholpen en je krijgt goede tips. Als je iets niet goed beheerst dan vertellen Mario en Ralf dat eerlijk en daar heb je wat aan! Zeker aan te raden! ??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,4 Anoniem schreef op
Prettige manier van lesgeven. Verder is de sfeer in de auto ook altijd goed. Er wordt altijd goed rekening gehouden met de tijden dat je kunt en die zijn bij de rijschool ook flexibel.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Ik vond het een goede rijschool, die je goede uitleg, aanwijzingen en tips geeft om te kunnen slagen voor je rijbewijs.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Janneke schreef op
Bij rijschool Kramer is de sfeer altijd relaxed en gezellig. Je voelt je daardoor op je gemak waardoor alles veel gemakkelijker gaat. Op deze manier vlieg je ook door de lessen en heb je zo je examen gehaald.
Je kunt altijd vragen stellen over dingen die je niet snap of niet helemaal lekker gaan. Ralf en Mario geven altijd heel geduldig antwoord ook als je het al een aantal keer hebt gevraagd. Echt een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Ashley schreef op
Rijschool Kramer ontzettend bedankt voor de goede zorgen! Jullie hebben mij op mijn gemak gesteld in de auto. Door alles stap voor stap te doen heb ik genoeg ruimte gehad om het goed te leren. Jullie individuele aandacht naar mij als leerling heeft er voor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben! Dankjewel!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Kramer

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Kramer

Examencentrum Terneuzen (Auto)

Aantal examens: 90
In één keer geslaagd: ± 28 %
Geslaagd bij herexamen: ± 47 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.