Reviews van Autorijschool Gulers

8,4 anoniem schreef op
Zeker niet duur! Heel gezellig en word goed uitgelegd.
Zeker een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Goede en vriendelijke instructrice met voldoende geduld. Ik heb mijn rijlessen heel prettig ervaren en zou het iedereen aanraden. Goede kwaliteit en prijs!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Tess schreef op
Ik heb een lespakket van 35 rijlessen gehad. Rijexamen in één keer gehaald en heel tevreden over de rijlessen. Naast dat het allemaal heel duidelijk en goede rijlessen waren, ook een super gezellige instructrice!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Erg prettig. Weet kennis op de juiste manier over te brengen en behandelt elke leerling op de manier die het best bij hen persoonlijk past. Erg geduldig en legt goed goed uit. Daarbij niet te duur!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Voor de zomer heb ik dankzij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. Ondanks dat ik er veel moeite mee had het autorijden onder de knie te krijgen, ben ik door het geduld en de goede instructies van de rijinstructrice in één keer geslaagd ! Dat had ik nooit verwacht. Daarnaast was ik ook erg tevreden over de prijs en de flexibele planning. Waar dat kon, was er genoeg ruimte voor gezelligheid, wat tot gevolg had dat het vertrouwen (in de instructrice, het autorijden en mezelf) werd vergroot. Al met al zeker een aanrader !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Gulers

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Gulers

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.