Reviews over Autorijschool Sandor Goes

9,6 Lisette schreef op
Deze rijschool is echt heel erg goed. Sandor is enorm geduldig, legt alles rustig en duidelijk uit, geeft je vertrouwen in het autorijden en het is ook altijd gezellig in de auto, wat niet geheel onbelangrijk is. Een extra pluspunt is de online agenda waarin je heel makkelijk zelf je lessen kan inplannen. Ik ben dan ook meer dan tevreden met deze rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Sanne schreef op
Ik vind dit een hele fijne rijschool. Sandor blijft altijd rustig en legt dingen goed uit en hij is ook altijd heel gezellig. En hij heeft heel veel geduld, als je iets niet snapt blijft hij het uitleggen tot je het wel snapt. Het is ook fijn dat je je eigen uren kan inplannen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Kelly schreef op
Ik volg al een tijdje rijlessen bij Sandor en vind dat hij het goed aanpakt. Zijn geduld is eindeloos en hij blijft altijd rustig, zodat je je als leerling niet opgejaagd hoeft te voelen. Een groot pluspunt is de online agenda, waarin je thuis zelf je lessen kunt inplannen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Caroline schreef op
Ik vind vrijwel alles aan deze rijschool fijn. Je kunt je rijlessen helemaal zelf inplannen. De rijlessen duren 1,5 uur wat precies lang genoeg is. Daarnaast wordt alles goed uitgelegd en sommige onderdelen ook voorgedaan. Ook vind ik dat er genoeg tijd besteed wordt aan de dingen waar je wat meer tegen aan loopt, zodat je bij je examen gewoon echt 100% 'ready' bent en ook daadwerkelijk slaagt!
Verder vind ik dat het ook erg belangrijk dat ik goeie gesprekken met mijn rij-instructeur kan hebben en dat er een prettige sfeer hangt tijdens de rijlessen. Kortom; een top rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Tessa schreef op
Ik ben erg blij met de aanpak van deze rijschool.
Ik heb hiervoor bij een andere rijschool gezeten, deze hield helaas geen rekening met het feit dat ik autorijden eng vond en jaagde me voor mijn gevoel op om door te zetten. Sandor heeft mij weer back to the basic moeten brengen om eerst zelf rustig in het verkeer te kunnen deelnemen. Hij legt situaties rustig uit en heeft begrip als je je niet op je gemak voelt. Verder doorgrond hij de acties die je maakt om zo de knelpunten boven water te krijgen. Dankzij deze rijschool heb ik geleerd dat autorijden ook leuk kan zijn.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Sandor Goes

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Sandor Goes

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 15
In één keer geslaagd: ± 67 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.