•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Bovag
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rijschool HartjeUtrecht

10 Ab schreef op
In een keer geslaagd! Zonder Dler was het zeker niet gelukt! Sinds de eerste les wist hij wat voor persoon ik was en wat ik nodig had. Hij heeft alle stress weggehaald en heeft me meer zekerheid in mijzelf gegeven. Hij is super geduldig en de beste rij instructeur in mijn ogen. En in een korte periode ben ik geslaagd! Twijfel niet en ga rijlessen bij Dler!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Leon schreef op
De afgelopen 2,5 maand rijles gehad bij deze rijschool van Dler en nu in één keer mijn rijbewijs gehaald. Stelt je direct de eerste les op gemak en door zijn goede uitleg in combinatie met een dosis humor een fijne manier om te leren rijden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Luna schreef op
Ik vond het erg fijn om bij Dler mijn rijbewijs te halen. Ik ben in een keer geslaagd! Dler is rustig en tegelijkertijd ook erg gezellig, ik zou iedereen aanraden bij Hartje Utrecht te lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
dit is echt een top rijschool,

Rijschool hartje Utrecht is echt een aanrader ik heb hier in ongeveer een maand tijd mijn rijbewijs behaald
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Joris Macklon schreef op
In 1 keer geslaagd, en als ik niet naar Hartje Utrecht was overgestapt, was dat denk ik ook niet gelukt! Dler maakte het rijden minder stressvol voor me, zodat ik mijn kennis beter in praktijk kon toepassen. Het is bij het rijden immers naast de regels en technische aspecten, die hij ook goed uitlegde, even belangrijk om je ontspannen te voelen. Ik raad hem van harte aan aan beginnende leerlingen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool HartjeUtrecht

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool HartjeUtrecht

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 100
In één keer geslaagd: ± 43 %
Geslaagd bij herexamen: ± 48 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.