Reviews over Rijschool traffic master

8 William schreef op
De instructeur communiceerde heel goed hoe ver ik al gevorderd was en gaf eerlijk commentaar op wat ik fout deed zodat je goed weet waar je staat en waar je aan kan werken. Aan alles kan je merken dat hij verstand van zaken heeft. Dankzij de goede lessen en begeleiding in één keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Wilfred van der Sluys schreef op
Goede rijschool, legt duidelijk en helder uit en is erg flexibel met lessen plannen. Ook laat hij je pas afrijden als je er echt klaar voor bent zodat je in 1x slaagt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Maximilian Schaar schreef op
Hele goeie instructeur. Blijft rustig en legt alles uit, van A tot Z. Ik heb perfect geleerd hoe je moet autorijden en ben in 1 keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Daniela schreef op
Een fijne instructeur. Geeft goede feedback. Erg flexibel met lessen plannen. De lessen zijn op maat. In één keer geslaagd!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jermaine schreef op
In 1 keer geslaagd!!! Super blij mee. Goede instructies gegeven waar ik veel aan had. Hij stak veel aandacht in me waardoor je je op je gemak voelt
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool traffic master

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool traffic master

Examencentrum Tiel (Auto)

Aantal examens: 22
In één keer geslaagd: ± 88 %
Geslaagd bij herexamen: ± 83 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.