Reviews over Rijschool traffic master

6 Anoniem schreef op
goede rijschool, alles wordt goed uitgelegd. er wordt goed naar je gekeken. wat heb je nodig? wat moet er nog herhaald worden? ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald dus wat wil je nog meer.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Safouan schreef op
Een goede en flexibele rijschool, goed opgevangen na een wissel van rijschool. Ervaren rijinstructeur, neemt de tijd als hij iets uitlegt. Met veel kennis en zelfvertrouwen de rijexamen ingegaan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Faber van de Haar schreef op
Een zeer betrouwbare rijschool, eerlijk, en flexibel. Hij geeft je een examen wanneer hij vind dat je op niveau rijdt, dit zorgt ervoor dat je je examen sneller in 1 keer haalt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Hafssa schreef op
Het fijne aan deze rijschool is dat de instructeur heel aandachtig kijkt naar de behoeftes van de leerling. De lessen worden goed op maat aangepast en er wordt gericht feedback gegeven.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Aiman schreef op
Hele fijne en leerzame lessen gehad bij Rijschool Traffic Master. De instructeur communiceert goed en ik merkte dat hij veel moeite in me stak. Ook is hij erg flexibel met het inplannen van de lessen en dat was heel prettig. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald, dus zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool traffic master

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool traffic master

Examencentrum Tiel (Auto)

Aantal examens: 12
In één keer geslaagd: ± 62 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 01-01-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.