Reviews van Learn fast

10 Anoniem schreef op
ik vond het een leerzame rijschool, hele leuke lessen. Zeker een aanrader!

Als je opzoek bent naar een rijschool zou ik zeker voor learn fast kiezen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Sara schreef op
Sinds de eerste proefles wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt om bij deze rijschool te gaan lessen. De rij instructeur, Rachid is echt een aardige man die goed naar je luistert. Hij is heel gezellig, maar hij let wel altijd goed op. Hij laat het je eerst zelfstandig doen en vraagt dan wat je fout hebt gedaan om het vervolgens beter te doen. Als je iets niet begrijpt of niet snapt legt hij het je uit totdat je het begrijpt.
Door Rachid kan ik nu zelfstandig en veilig rijden. Ik heb door Learn fast mijn rijbewijs in één keer gehaald en durf nu met volle zelfvertrouwen te gaan rijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Mohamed el haddad assoufi schreef op
Ik vond het een hele goede rijschool. Voornamelijk omdat de instructeur heel vriendelijk en behulpzaam was. Hij stond altijd klaar om je te helpen maar juist ook niet te veel zodat je het zelfstandig kon leren. Hij was ook heel er begrip vol en geduldig wat ook heel erg hielp. Ik ga zekker ménsen hem aanraden
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Stephanie schreef op
Hele gezellige lessen met Rachid gehad! Vanaf het begin stelt hij je op je gemak en na één keer proefles bij hem te hebben gehad, wist ik gelijk bij LearnFast te willen blijven lessen.
Rachid luistert goed en houdt zeker van een goed gesprek voeren, ondertussen is hij wel altijd scherp en corrigeert hij jou wanneer nodig. Het fijne eraan is dat hij je ook precies uitlegt waarom iets verkeerd is gegaan, maar niet voordat hij jou eerst zelf laat nadenken en reflecteren. Hij vindt het bovendien belangrijk dat jij het écht goed begrijpt!!
Tot slot, Rachid zorgt ervoor dat zijn manier van lesgeven goed past bij jouw benodigdheden.
Dankzij Learn Fast heb ik nu net 5 dagen mijn rijbewijs en durf met alle zekerheid de weg op te gaan en zelfstandig te rijden! LearnFast helpt je om een assertieve maar ook veilige autorijder te worden.

Bedankt voor de gezellige lessen Rachid!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Jaouad schreef op
Rijschool Learn Fast!! (Rachid)
Hele goeie betrouwbare rijschool. Rachid is echt een hele lieve man die jou echt wilt laten slagen voor je rijbewijs! Hij laat je letterlijk alles zien en legt je alles ook goed uit bij het begin wist ik niet eens wie rachid was, maar later begon ik hem echt beter te kennen en leerde hij me alles! Hij is 200% eerlijk tegen je het is niet iemand die alleen naast je wilt zitten en die met andere dingen bezig is totaal niet. Ik zou zeggen volg je lessen bij hem en je gaat 100% slagen!! RIJBEWIJS IN THE POCKET!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Learn fast

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Learn fast

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.