Reviews van Learn fast

7,6 Dante schreef op
Learn fast is een goede rijschool. Het is altijd gezellig in de auto, het is niet erg als je fouten maakt. Hij stelt je op je gemak en zorgt goed voor je. Ik raad deze rijschool zeker aan!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Dante schreef op
Altijd super gezellig, Rachid leert je veel!!
Geen stress . Dingen worden rustig uitgelegd en je moet wel tegen een grapje kunnen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Younes schreef op
Mijn ervaring met deze rijschool was erg goed, ik heb veel geleerd in een korte tijd.
Wat ook prettig was dat ik vrij snel een examen kon inplannen en dan een anderhalf week van te voren alle lessen kon nemen, dan zit alles nog fris in je hoofd en is dus je kans om te slagen groter.
Dus over het algemeen een goeie en positieve beoordeling.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Abdel schreef op
Rachid is een top gozer! Hij steunde me heel veel met het rijden. Ook wist precies hoe hij mij moest helpen op de dingen waarmee ik moeite had.
Dus mijn conclusie is, wil je SNEL slagen dan ben je bij het juiste adres. Dankjewel rachid voor de leuke tijd die we hebben gehad tijdens het lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Maryam schreef op
Dit is echt een toppe rijschool omdat rachid een goede rijinstructeur is en weet wat hij doet . Je kan met rachid altijd lachen , praten over van alles en dat maakt de rijles toch nog gezellig. Rachid is altijd een vrolijke man en na iedere rijles is het in zijn ogen een nieuw begin met nieuwe kansen. Ik wist na mij eerste rijles meteen een goede keuze te hebben gemaakt. Rachid laat je het eerst zelfstandig doen en daarna samen de fout observeren en corrigeren. Zeker een goede rijschool als je een goede rijschool zoekt !!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Learn fast

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Learn fast

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 26
In één keer geslaagd: ± 22 %
Geslaagd bij herexamen: ± 24 %
Bijgewerkt op: 06-09-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.