Krijg € 25,00 - CASHBACK 💰 bij aanschaf van een lespakket

  1. Vul hieronder je gegevens in
  2. Wacht to de rijschool contact met je opneemt
  3. Koop een rijles pakket bij de rijschool
  4. Lever de factuur in bij Snelslagen.nl
  5. Ontvang je cashback 💰
Jouw gegevens

Reviews over Learn fast

8 Rosa schreef op
Ik heb de afgelopen tijd Rijlessen gehad bij deze rijschool en dit als zeer positief ervaren. Ik vond het erg fijn dat Rachid heel relaxed is en er voor heeft gezorgd dat ik ook relaxed ben tijdens het rijden. Dit doet hij door een goede balans van humor en contact maken. Ondanks dat we een tijd niet hebben kunnen rijden met Corona, is het toch gelukt om de Rijlessen weer goed op te pakken en ben ik deze week dan ook in 1x geslaagd!!

Bedankt Rachid en nog heel veel succes met je rijschool, dat komt vast goed!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Marouane schreef op
Rachid is een top gozer! Snel afgereden.

Helpt je goed en legt goed uit. Past zich aan de tempo die past bij de leerling en is altijd vrolijk en grappig. Omin al elke les wordt naar uitgekeken. En wordt goed geholpen en goed ondersteund.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Amin schreef op
De afgelopen periode heb ik bij learn fast gereden. Het is een leerzame rijschool en de instructeur is een top gozer met veel de geduld. Waarvan je heel goed kan leren. Hij legt precies de nodige informatie uit die nodig is. En hij zorgt ervoor om je zo Sneek mogelijk te laten afrijden met een goed succes.

Ps: Rachid je bent de best!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Dalal schreef op
Vandaag in 1x mijn rij-examen gehaald met dank aan Learn Fast. Hele goede begeleiding gekregen, waardoor ik in een korte tijd veel geleerd heb. De feedback en tips die je tijdens de les krijgt zijn heel concreet en volgens een hoog standaard, waardoor je goed voorbereid wordt voor je praktijk-examen. Daarnaast ook heel gezellig in de auto!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Cher schreef op
Uitstekende rijschool!

Rachid is een hele goede rij instructeur die zijn tijd neemt om je alles goed en duidelijk te leren. Daarnaast hangt er een hele ontspannen sfeer in de auto en is hij altijd in voor een babbeltje.

Ik heb mijn rijbewijs dan ook in 1 keer gehaald :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Learn fast

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Learn fast

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.