Krijg € 25,00 - CASHBACK 💰 bij aanschaf van een lespakket

  1. Vul hieronder je gegevens in
  2. Wacht to de rijschool contact met je opneemt
  3. Koop een rijles pakket bij de rijschool
  4. Lever de factuur in bij Snelslagen.nl
  5. Ontvang je cashback 💰
Jouw gegevens

Reviews over Autorijschool Ilkay

8 Ahmet Serdar Çanak schreef op
Uitstekende rijschool met erg ervaren rij instructeur waar ik in 1x bij ben geslaagd. Als je dingen niet begrijpt probeert ze het constant opnieuw totdat je het wel begrijpt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rumeysa schreef op
Ik vind dat er goed werd uitgelegd en als ik iets niet begreep het beter werd uitgelegd waardoor ik het beter begreep. Het was wel streng maar ik heb er juist meer door geleerd en sneller opgepakt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Benno de Leeuw schreef op
Heb een geweldige ervaring gehad met Ilkay. Ze heeft hele goeie tricks en tips en is een geweldige rijschool. En ben ik in een keer geslaagd dankzij haar. Geef haar een 10!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Eva schreef op
Hele fijne ervaring gehad! Super goede communicatie, komt altijd afspraken na en is heel begaan met de leerlingen. Erg duidelijke uitleg en wijst je altijd op je fouten. Vlak voor mijn examen werd er extra tijd voor mij gemaakt om wat dingen nog een keer goed te oefenen. Mede daardoor heb ik vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Top rijinstructrice!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Abba schreef op
Hele fijne tijd gehad bij deze rijschool. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ik ben net in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dat komt grotendeels door Ilkay en haar duidelijke aanwijzingen/uitleg.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ilkay

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ilkay

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 18
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 01-01-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.