Reviews over Autorijschool Ilkay

8,4 Anoniem schreef op
Ik raad Ilkay iedereen aan! Ilkay is een eerlijke en duidelijke rij-instructrice. Met haar vele jaren ervaring weet ze goed wat ze doet en dat zie je ook in haar lessen. Naast alle verbeterpunten die ik kreeg tijdens de les, hadden we aan het eind van elke les een evaluatie waarin we beiden vertelden wat we goed of fout vonden gaan. Ik kon hierdoor snel werken aan verbeteringen. Ik was soms erg onzeker achter het stuur, maar Ilkay zag vaak precies wat ik nodig had en ik kon met een gerust hart mijn examen doen (en ben ik in één keer geslaagd)!

Absolute aanrader :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Lisa schreef op
Rijschool Ilkay is een super goede rijinstructeur! Ik ben in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ze geeft goede en leerzame lessen, legt alles op een fijne manier uit en heeft geduld voor je. Ik raad Ilkay aan iedereen aan! Bedankt voor alle hulp!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Super rijschool!

In een keer geslaagd. Hele aardige en duidelijke mevrouw. Veel van haar geleerd.
Ze stelt je gerust en je voelt je op je gemak.

Echt aan te raden
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem C. schreef op
Geweldigg

Ik vind deze rijschool echt een hele goede rijschool want Ilkay is lief en vriendelijk kan goed je problemen aanpakken en weet wat ze doet. Legt je goed uit en ook nog eens een hele fijne auto om mee te rijden. Is altijd gefocust en kan goed ingrijpen als het nodig is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Jens van der Louw schreef op
Niks slechts aan deze rijschool!
Geweldige instructeur en hele leuke en leerzame lessen.
Heb het hier erg naar mijn zin gehad en door deze instructeur ook in 1x geslaagd
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ilkay

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ilkay

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 16
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-07-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.