Krijg € 25,00 - CASHBACK 💰 bij aanschaf van een lespakket

  1. Vul hieronder je gegevens in
  2. Wacht to de rijschool contact met je opneemt
  3. Koop een rijles pakket bij de rijschool
  4. Lever de factuur in bij Snelslagen.nl
  5. Ontvang je cashback 💰
Jouw gegevens

Reviews over Autorijschool Ilkay

10 Michel schreef op
Na eerst 3 lessen bij een ander gehad te hebben kwam ik bij Ilkay terecht en heb ik op 44 jarige leeftijd me rijbewijs in 1x gehaald. Het is een lief vrouwtje en ze is direct en heel eerlijk fout is fout goed is goed heb altijd met veel plezier bij haar in de auto gezeten en zoals ik al zei me rijbewijs vandaag (26-05-2021) gehaald

Ilkay bedankt voor alles en kom binnenkort ff een bloemetje ofzo bij je brengen want zonder jou lessen had ik het niet gehaald.

Groetjes Michel
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Karlijn schreef op
Ilkay heeft een goede aanpak en zegt waar het op staat en draait er niet om heen. Hierdoor zie je zelf snel je eigen fouten in waardoor je het meest er van leert! Daarnaast is ze heel lief en geeft ze erg veel om haar leerlingen! Zeker een aanrader
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ebru T schreef op
Geweldige rijschool legt alles heel duidelijk uit en in 1 keer geslaagd!!Maakt ook tijd voor je vrij als je bijna examen hebt. Ze legt alles goed uit en herhaalt het tot je het begrijpt. Zeker een aanrader om hier te lessen !!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Sheila schreef op
In 1 keer geslaagd dankzij Ilkay !!!!!

Heel leerzame rijlessen gehad, Ilkay geeft hele goede tips en geef je duidelijk aan wat je wel en niet moet doen.

Ilkay, ik wil je heel erg bedanken voor alle gezellige, leuke en leerzame lessen!!! Ik ga je zeker missen!

Ik raad iedereen aan om bij Ilkay te lessen!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,8 jantje schreef op
Tijdens de lessen moet je met regelmaat rondrijden om haar privé problemen op te lossen. Mannetje ophalen, zoontje ophalen, zoontje wegbrengen.
Dame schreeuw enorm..

Verteld je ook regelmatig dat je er niets van kan, heeft geen mogelijkheid om opbouwende kritiek te geven.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ilkay

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ilkay

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 24
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 56 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.