Krijg € 25,00 - CASHBACK 💰 bij aanschaf van een lespakket

  1. Vul hieronder je gegevens in
  2. Wacht to de rijschool contact met je opneemt
  3. Koop een rijles pakket bij de rijschool
  4. Lever de factuur in bij Snelslagen.nl
  5. Ontvang je cashback 💰
Jouw gegevens

Reviews over 2 Drive 2 Go

10 Mounir schreef op
2drive to go is een hele goeie rijlesbedrijf waar je je gelijk thuis voelt als je de auto instapt, hij kan goed les geven en houd goed rekening met wat je wel en niet kan. Ook is zijj auto eentje waar je graag in wilt rijden
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Salma schreef op
Heb jij moeite met je rijbewijs? Dan ben je bij 2drive2go op het juiste adres! Mohammed Ali begeleid je op een juiste manier naar je rijbewijs toe. Mohammed Ali geeft tijdens zijn lessen duidelijke uitleg en rond een onderdeel af wanneer je het pas onder de knie hebt. Doordat Mohammed Ali duidelijk in zijn uitleg is heb je het rijden al gauw onder de knie. Ik heb me rijbewijs in 1 keer mogen halen bij 2drive2go! Zeker een aanrader dus!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Alles was heel goed aan deze rijschool.
Ik heb met 0 ervaring mijn rijbewijs gehaald binnen 2 maanden! Zijn uitleg en trucjes waren heel erg goed waardoor ik in 1 keer geslaagd ben!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 R schreef op
Er wordt echt tijd en moeite in je geinvesteerd om te zorgen dat er gewerkt wordt aan de punten waar het nodig is. Daarnaast ervaar je ook een leuke & gezellige tijd, kortom een aanrader voor iedereen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Iliass schreef op
Houd zich aan de afspraken en je leert snel bij deze rijschool. Mohamed ali is een gezellige jonge die soms streng kan zijn en je goed kan voorbereiden voor je examen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel 2 Drive 2 Go

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages 2 Drive 2 Go

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 32
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.